familie

Scrisoare deschisă către Excelența Sa domnul Klaus Iohannis, Preşedintele României

Domnule Președinte,

În urmă cu câțiva ani, am presupus că mergem pe același drum, în aceeași direcție. Inițial, tăcerea dumneavoastră ne-a făcut să continuăm presupunerea până când ați decis să vorbiți. Când v-am întrebat, ne-ați spus deschis și foarte clar: „Sunteți fanatici”. Nu mergem în aceeași direcție… Unii au crezut că a fost o reacție de moment, una neinspirată. Dumneavoastră ați ținut să ne convingeți că nu a fost așa. Ne-ați demonstrat în mod repetat că gândiți și acționați diferit de cetățenii României. Apoi, cu câtva timp în urmă, ne-ați spus că nu vă grăbiți. Am constatat că este adevărat, ne doare, dar trebuie să vă spunem ceva.

Privind mai mult spre vest, nu ați mai realizat unde sunt cei pe care v-ați angajat să-i reprezentați. Noi, cetățenii României, am continuat să mergem înainte, să facem pași în protejarea și promovarea familiei. Este adevărat, noi ne grăbim. Ne grăbim pentru că dorim binecuvântarea fiecărui copil și a fiecărui bătrân din România. Ne grăbim pentru că dorim binecuvântarea fiecărui tânăr și a fiecărei familii. Ne grăbim pentru că ne pasă. Dumneavoastră vă pasă, sau nu? Probabil că într-o anumită conjunctură veți găsi cuvinte frumoase, dar până în prezent faptele au demonstrat contrariul. În situația dată, m-am gândit că ar fi bine să aflați că noi, cetățenii acestei țări pe care ar trebui să o reprezentați, nu ne vom opri și nici nu vom încetini ritmul. Dacă dumneavoastră vreți să veniți cu noi, cetățenii români, ar trebui să vă schimbați urgent, atât direcția, cât și ritmul. Dacă alegeți să nu vă grăbiți, veți continua să rămâneți în urmă și în final vă veți pierde. Oricum pe mulți din milioanele de români care iubesc familia i-ați pierdut deja. Din nefericire, ați ales să rămâneți cu o minoritate care în curând vă va abandona fără nicio remușcare.

Domnule Președinte,

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

România este încă cu ochii pe dumneavoastră. Copiii, tinerii, familiștii, părinții, bătrânii, liderii politici și religioși, toți oamenii care iubesc cu adevărat România așteaptă să vă implicați ALTFEL în organizarea Referendumului. Omul de rând, dar și intelectualii României așteaptă să vă faceți în mod vizibil partea în continuarea acestui demers democratic. Nu lăsați pe nimeni să folosească acest demers cetățenesc pentru scopuri politice nedemne sau de orice altă natură. Folosim ocazia aceasta să vă rugăm încă o dată sincer și insistent să dovediți că vă pasă mai mult de majoritatea covârșitoare a cetățenilor acestei țări decât de minoritatea politicienilor care disprețuiesc valorile României.

Arătați-ne, vă rugăm, că vă interesează mai mult valorile românilor decât planurile unor străini care doresc să distrugă valorile noastre. Cu speranța că vă veți întoarce inima spre cetățenii României, vă mulțumim frumos și vă asigurăm că ne rugăm pentru binecuvântarea dumneavoastră și a României.

Un cetățean român îndurerat, dar cu speranță în bunul Dumnezeu.

Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button