Marşul pentru Viaţă

Rugați-vă pentru vreme bună la Marșul pentru Viață din Washington

mars

Vă transmitem mesajul părintelui Peter West, vicepreședinte al Human Life International

„Aș dori să rog pe toți cei care citesc aceste rânduri să se roage Domnului și să-i ceară o favoare specială pentru ziua de miercuri, 22 ianuarie, când va avea loc Marșul pentru Viață 2014 din Washington. În prezent, prognoza pentru această zi este de doar -7 grade Celsius, iar asta după o zi cu zăpadă și gheață. Conducerea autovehiculelor va fi probabil mult îngreunată, iar petrecerea a cinci sau șase ore în această temperatură poate fi foarte periculoasă, mai ales pentru copii.

Vă rugăm să renunțați puțin la ceea ce faceți în acest moment și să vă rugați ca, dacă e voia lui Dumnezeu, temperatura să fie mult mai mare decât se preconizează în prezent. Vă rugăm să cereți Domnului nostru ca, oricare ar fi temperatura, să îi protejeze pe cei care călătoresc, iar pe cei care participă la marș să îi protejeze de efectele vremii reci.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button