familie

Rob Mendez, antrenorul de fotbal fără brațe și fără picioare, o inspirație pentru echipa sa

Rob Mendez, antrenorul echipei de fotbal de la un liceu din Saratoga, California, care s-a născut fără brațe și fără picioare, a uimit invitații prezenți la gala premiilor ESBY Award de la Los Angeles cu un discurs inspirațional. Antrenorului i-a fost înmânat Premiul Jimmy V pentru Perseverență. Jimmy V (d. 1993) a fost un antrenor recunoscut pentru cariera sa impecabilă și pentru discursurile inspiraționale memorabile.

„Mesajul pe care vreau să vi-l transmit în această seară ar fi să mă priviți, să vedeți cât de multă pasiune am dedicat meseriei de antrenor și cât de departe am reușit să ajung”, a declarat Mendez.

„Când vă dedicați unui scop, când sunteți deschiși diferitelor posibilități și vă concentrați asupra a ceea ce puteți face, nu asupra a ceea ce nu puteți face, atunci aveți șansa cu adevărat să reușiți în această lume”, a mai spus antrenorul.

Mendez a învățat cum să creeze strategii pentru jocurile de fotbal, cu ajutorul jocului video „Madden” perfecționându-și abilitățile de antrenor. A început ca manager de echipă, iar mai apoi a fost antrenor asistent la diverse licee.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Înainte de sezonul 2018, Mendez a fost numit antrenor junior al echipei de rezervă Prospect High School Panthers. 

„La fel ca Jimmy V, am realizat că nu puteam juca fotbal, dar puteam să antrenez echipa de fotbal, acesta a fost motivul principal de a nu renunța. Jimmy V a fost modul meu, de la el am învățat cum să mă concentrez pe ceea ce pot face.”
Apoi a îndemnat pe toată lumea să fie perseverentă în căutarea și în împlinirea propriilor visuri. 

„Permiteți-mi să vă spun că, pentru mine, cea mai bună parte a vieții de antrenor este să văd potențialul cuiva, apoi să-l fac pe omul respectiv să înțeleagă ce poate să realizeze”, a adăugat el. 

„Așadar, a concluzionat Rob Mendez, când nu ești sigur dacă poți face ceva în sport, la slujba ta, în viața ta, indiferent de ce este, sunt aici ca să-ți spun că ești capabil să faci ce ți-ai propus.”

Sursă: HappyNews/Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button