educaţie sexualăhomosexualitateteoria genului

Raportul Estrela va fi supus din nou votului în Parlamentul European. Acționați acum pentru a-l opri!

esAPEL CĂTRE PĂRINȚII RESPONSABILI

Raportul privind „Sănătatea și drepturile sexuale și reproductive” al eurodeputatei Edite Estrela, cunoscut și ca Raportul Estrela, urmează să fie supus votului în plenul Parlamentului European mâine.

 

Acest document, despre care am mai scris aici, este unul din cele mai radicale produse ale lobby-ului secular-avortist din PE. Ia din drepturile și obligațiile părinților și le dă Statului și Uniunii Europene, a cărei ideologie cvasi-oficială este anti-familie. Vom fi afectați cu toții.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

Deși nu are nicio putere de obligativitate asupra statelor membre, fiind o simplă recomandare, adoptarea lui ar fi un semnal extrem de prost întrucât rezoluțiile PE reprezintă poziția comună a Uniunii Europene în anumite domenii.

 

În acest caz, o astfel de poziție nu ar trebui să existe, deoarece domeniul căruia i se adresează este de competența exclusivă a statelor membre, conform principiului subsidiarității!

 

Raportul Estrela solicită statelor membre UE:

 

  • liberalizarea totală a avortului, prin relaxarea legislației restrictive (acolo unde aceasta mai există) și eliminarea procedurilor administrative de temporizare (consiliere, timp de așteptare). Accesul la avort să se facă imediat și fără obstacole;
  • avortul și contracepția, precum și operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici;
  • organizațiile private care promovează „sănătatea sexuală și reproductivă” trebuie finanțate din bani publici;
  • „reglementarea” (adică restricționarea) obiecției de conștiință, folosită de medici pentru a refuza practicarea avortului;
  • permiterea avortului și a serviciilor conexe în clinicile și spitalele administrate de culte religioase;
  • legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene;
  • obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar;
  • avort și contracepție gratuite pentru adolescenți, fără știrea și acordul părinților;
  • educarea „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.

 

Dragi părinți, vă îndemnăm pe toți să scrieți fiecăruia din cei 33 de eurodeputați români, separat – adică fiecăruia in parte – o scrisoare prin care să solicitați respingerea Raportului Estrela. Aveți mai jos adresele de poștă electronică ale deputaților și un model de srisoare din care vă puteți inspira. La subiect, mentionați: Recomandare de vot – Vă rugăm, respingeți Raportul Estrela!

 

Deși nefastă, această ocazie se poate dovedi folositoare. În perspectiva alegerilor europarlamentare din mai 2014, votul de mâine va fi un test revelator asupra intențiilor și valorilor reale ale eurodeputaților noștri. Noi vom monitoriza activitatea lor la vot și vă vom comunica. Cu Dumnezeu înainte!

MODEL DE SCRISOARE

 

Stimată doamna deputat/Stimate domnule deputat,

Mâine, 10 decembrie 2013, va fi votat din nou Raportul Edite Estrela privind „Sănătatea și drepturile sexuale și reproductive”.

Prezentul raport nu prezintă practic nicio schimbare față de încercarea anterioară de rezoluție. Rezoluția Estrela este extrem de periculoasă. Ea intenționează să transforme avortul și controlul populației în prioritate politică de dezvoltare internațională, după 2015.

Această rezoluție ar ajuta lobby-ului pro-avort să obțină și mai mulți bani de la contribuabilii din Uniunea Europeană (UE).

Rezoluția Estrela arată că UE nu respectă statele membre și legislația națională și încalcă suveranitate și subsidiaritatea. Raportul Estrela susține că avortul este o preocupare legată de „drepturile omului”, deși nici o lege națională sau internațională nu declară avortul ca drept al omului. Acest raport folosește mitul avortului ilegal, solicită respingerea și anularea tuturor legilor naționale în favoarea vieții din UE și la nivel mondial. Raportul Estrela atacă, de asemenea, obiecția de conștiință a întregului personal medical și atacă spitalele înființate de confesiuni religioase.

Mai rău, Parlamentul European vizează copiii și adolescenții! Raportul cere ca minorii să acționeze în calitate de propagandiști ai educației sexuale în țările UE și în țările candidate. Tații și mamele sunt descalificați și reduși la statutul de „alte părți interesate”, nemafiind recunoscuți ca primii responsabili pentru propriii copii.

Apelurile Parlamentului European pentru educația sexuală obligatorie, începând cu copiii de școală primară, țintesc să transforme educația sexuală într-o preocupare pentru drepturile omului, dictează implementarea agendei „minorităților sexuale” în școlile publice, susține că statele trebuie să furnizeze servicii de avort adolescenților în școli, care să fie accesibile fără consimțământul părinților sau al tutorilor. Prin urmare, Raportul Estrela nu respectă familia!

Aceasta este a doua încercare a unor grupări radicale din Parlamentul European de a-și depăși competențele și de a încălca principiul subsidiarității. Avortul și educația sunt de competența statelor membre, deci Parlamentul European nu are dreptul de a decide cu privire la aceste chestiuni.

Vă rugăm, respingeți Raportul Estrela și votați în favoarea celor două propuneri alternative de rezoluție!

Cu stimă,

…..

 

Doamne deputat :

 

 

Domni deputați:

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button