miracolul vieţii

Născută prematur și cu intestinele în afara corpului, Bebe Autumn a supraviețuit miraculos

de Redacția Stiripentruviata.ro

O fetiță născută cu nouă săptămâni mai devreme decât termenul a supraviețuit în mod miraculos, deși venise pe lume cu toate intestinele în afara corpului.

După 110 zile de internare și intervenție chirugicală, părinții au putut să o ducă acasă.

Afecțiunea bebelușei a fost cu atât mai dificil de tratat cu cât ea cântărea cu puțin peste un kilogram la naștere.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Micuța suferea de gastroschisis, afecțiune care îi poate fi fatală nou-născtului. Medicii au decis că cel mai bine este să introducă intestinele la loc în abdomen puțin câte puțin, printr-o operație desfășurată în mai multe etape, pe parcursul a 12 zile.

Problema fetiței împiedica și creșterea ei normală, iar operația a fost urmată de complicații care au necesitat intervenții suplimentare din partea echipei de medici de la Spitalul pentru Femei și Copii din Vancouver, Canada.

Dar Autumn („Toamnă”) a fost puternică. Părinții au putut de curând să meargă cu ea acasă. Fetița are deja peste două kilograme în greutate.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button