familieMarxism cultural

Mihai Gheorghiu despre cum lupta anti-PSD a devenit lupta pro-PSD. „Întreaga clasă politică românească se aliniază complexului ideologic progresist întorcând spatele Bisericii și propriului electorat”

gheor

La un an de la Referendumul pentru căsătorie, Mihai Gheorghiu, care a fost președintele Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru organizarea acestei consultări, postează pe Facebook o meditație despre clasa politică și electoratul românesc. Redăm integral mai jos textul său.

România neîngenuncheată

După un an de la operațiunea reușită de boicotare, de către întreaga clasă politică și presă înregimentată la mecanismul de reeducare socială, a referendumului propus societății românești de către creștinii României, sunt încă oameni care cred că boicotul a servit o „cauză nobilă”, lupta împotriva PSD.

Aceștia sunt, din păcate, victimele unei manipulări de proporții demne doar de dezinformarea operată de Sistem odată cu instalarea FSN la putere în România, în decembrie 1989.

Mulți sunt și acum convinși că nevotând au contribuit la eliberarea României de sub ocupația PSD. Sau poate doar își caută astfel o scuză pentru amanetarea viitorului copiilor lor în mâna brokerilor ideologiei de gen, homosexualizării educației, propagandei anticreștine și distrugerii oricărui fundament creștin al societăților europene, în numele paradisului progresist.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Adevărul pe care nu doresc să îl vadă este că PSD, Dragnea și compania, ALDE, UDMR, tocmai cei mult huliți, au înmormântat referendumul printr-un boicot total, prin amânarea sine die a ținerii referendumului, prin organizarea defectuoasă și plină de ilegalități a campaniei de informare asupra referendumului și prin ordinele date începând cu 3 octombrie tuturor structurilor interne de partid de a boicota participarea electoratului propriu la referendum. PNL și USR erau oricum plecate pe această turnantă.

Impregnarea imaginii demonizate a inamicului public numărul 1 asupra referendumului cerut de societatea civila creștină era menită să dezarmeze societatea românească în cazul în care electoratul arcului guvernamental ar fi fost chemat la vot. Dar, ce să vezi, Dragnea și PSD decid înmormântarea referendumului și conformarea la cerințele lui Frans Timmermans, exprimate foarte clar la întâlnirea cu prim-ministrul României.

Deci PSD și USR fac front comun împotriva conservatorilor creștini. PSD este astfel coerent cu sine și cu practica sa politică de treizeci de ani. Mai mult decât atât, întreaga clasă politică românească se aliniază astfel complexului ideologic progresist (macronist și obamist), întorcând spatele Bisericii și propriului electorat național.

Astfel, deloc paradoxal, lupta anti-PSD a devenit lupta pro-PSD, iar lupta anti-corupție a devenit lupta pentru susținerea corupției morale și ideologice. Aparatul cvasi-militarizat de propagandă și dezinformare a reușit astfel inversarea polilor și boicotarea celei mai mari acțiuni sociale creștine din decursul celor trei decenii în care Sistemul a condus mereu vaste operațiuni de fracturare socială și politică, duse până la organizarea violenței fizice extreme. 1 300 de morți la Revoluție, apoi morți în Piața Universității, la Mineriade, peste tot lăsând cadavre în urma operațiunilor de „lămurire și convingere” a celor neconvinși și neīnfranți. PSD nu este aici singurul vinovat. Sunt mulți alții care se ascund acum în ceața formării noului Front al Salvării Naționale, noii componențe a mereu reînnoitei salvări naționale care nu ajunge niciodată la Caracal sau la București, nu e menită niciodată umiliților și obidiților României.

Sistemul a creat FSN-ul și PSD-ul, Sistemul i-a creat pe Ion Ilici Iliescu, apoi pe Năstase și finalmente, pe Petrov, marea figură „conservatoare” a României, primul președinte deplin conspirat al României.

Dar au reușit oare să învingă? Au reușit să ne ingenuncheze? NU! Votul celor 3,5 milioane de români demonstrează că există încă o Românie neîngenuncheată.

Dumnezeu să ocrotească România!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button