avortcriza de sarcinăMarşul pentru Viaţă

Mărturia despre avort a unei românce din Canada: „Câți ați fost vruți de părinți?” / Mărturii despre criza de sarcină #32

 

4

Marșul pentru Viață 2017 a fost cea mai vizibilă ediție de până acum și a stârnit diverse controverse și reacții.

O româncă din diaspora a postat pe Facebook o mărturie cutremurătoare despre avorturile pe care le-a făcut și consecințele lor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Prietenele i-au răspuns și și-au îndemnat la rândul lor prietenii să conștientizeze că o sarcină neplanificată sau nedorită nu a însemnat întotdeauna un copil neiubit și că mulți au venit pe lume din greșeală, dar au fost iubiți și sprijiniți de părinți:

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com Mărturiile se vor publica la FemeiFericite.com sau AvorturiRegretate.ro Numele și datele personale nu vor fi făcute publice decât la cerere.

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button