opinii

Gabriel Popa despre familia cu 20 de copii: „Unde Dumnezeu dă un copil, dă și o pâine cu care să crească. Și mai dă și harul Său”

de Gabriel Popa, Facebook

O femeie în vârstă de 42 de ani din Argeș, a adus pe lume 20 de copii. Cel mai mare copil are 23 de ani, iar cel mai mic este un bebeluș născut în luna ianuarie. Femeia declară într-un interviu că nu se oprește aici: „Dacă Dumnezeu îmi mai dă vreunul, nu voi renunța la el”.

Știu, știu, mulți ne vor spune că oamenii precum Georgiana sunt niște retrograzi, proști, needucați, și că ar trebui să „se întoarcă în Evul Mediu”. Vor zbiera că dacă ar fi fost educată, femeia nu ar fi „turnat copii”. Și că ar fi fost mult mai „civilizat” ca în loc să nască 20 de copii, să facă 20 sau 30 de avorturi. Abia aceasta fi fost un real semn de emancipare și de „progres”.

Eu iau mărturia acestei femei ca atare. O mărturie care ne arată că, acolo unde oamenii au frică de Dumnezeu, aceștia știu cum să primească copiii ca pe o binecuvântare. Poate cea mai mare binecuvântare pe care o poate primi o familie. Și reușesc și să-și hrănească copiii, și să-i îmbrace, și să-i trimită la școală. Pentru că dacă oamenii au frică de Dumnezeu și sunt muncitori, aceștia mai știu că acolo unde Dumnezeu dă un copil, dă și o pâine cu care copilul să creacă. Și mai dă în plus și harul Său, fără de care nu putem nimic.

Citește mai multe opinii de Gabriel Popa

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button