Marxism cultural

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească! România încă e creștină

de Cristina Leordeanu, Facebook

România e profund creștină. Cel puțin în fața morții.

Am văzut cu ochii mei, că m-am plimbat ceva prin țara asta a noastră. Și am și cunoscut ceva oameni.

România încremenește în fața morții. România stie foarte bine că în fața morții nu mai e nimic de zis. În afară de „Dumnezeu să ierte si să odihnească”.

România stie că deja competența Judecății e clară. Si la alt nivel. Noi ne cam retragem în fața Celui ce pe toate le judecă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe FB e la modă să zici RIP. Dar doar pe FB. România crestină însă spune mai simplu și mai pe înțeles ” Dumnezeu să ierte si să odihnească”. Nu spune România RIP.

Si în nici un caz România nu spune ce a spus un avatar pe fb despre soțul lui Carmen Dan. Nu vă speriați. Nu asta e România.

Face parte din planul de maculare si de prezentare a unei Românii negre. Urâte. Gregare.

Dar România reală nu e așa. România reală încremenește în fața morții. Si stie ce are de făcut când cineva părăsește această lume.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!

România încă e creștină.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button