Marxism cultural

Dep. Matei Dobrovie: „Comunismul n-a murit, ci este dus mai departe de cei care încearcă și astăzi să distrugă familia, credința, să-l despartă pe om de Dumnezeu”

Deputatul Matei Dobrovie și-a împărtășit pe Facebook gândurile după vizionarea filmului „Între chin și amin”, dedicat experimentului de reeducare comunistă prin tortură de la Pitești. El a scris:

„Am urmărit ieri filmul Între Chin și Amin despre îngrozitorul fenomen Pitești. În ciuda celor mai crude și oribile torturi, au fost oameni care au rezistat în acest iad prin credința, nădejde în Dumnezeu și iubire față de familie.

Oricât au încercat torționarii să-i dezumanizeze prin bătăi crunte, să-i umilească, așa zisa ”reeducare” nu a reușit. Au fost Oameni care nu s-au plecat în fața Partidului Comunist și a ideologiei oamenilor noi. Experimentul diabolic al unor minți bolnave, care au obligat frații să se tortureze reciproc, să se lepede de Dumnezeu și de cei dragi, este astăzi minimalizat de niște pseudocercetători de la CNSAS, care vorbesc cu dispreț despre victimele Fenomenului Pitești.

Comunismul n-a murit, ci este dus mai departe de cei care încearcă și astăzi să distrugă familia, credința, să-l despartă pe om de Dumnezeu și să-l transforme într-o ființă lipsită de orice valori morale, repere, credințe, ușor controlabilă, redusă la nevoile de bază, în numele unei ideologii extremiste.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button