familiereligie

Conferință internațională la Iași: „Provocările familiei moderne în atenția asistenților sociali teologi”

Conferința internațională ,,Provocări ale familiei moderne astăzi. Interferențe psiho-socio-culturale și strategii de intervenție din perspectiva asistenței sociale” va avea loc în perioada 17-18 noiembrie 2018 la Facultatea de Teologie Ortodoxă ,,Dumitru Stăniloae” din Iași.

Ariile tematice ale conferinței se vor referi la:

  • Confruntări și idealuri ale familiei moderne astăzi;
  • Strategii de combatere a disfuncționalităților în familiile cu părinții plecați în străinătate;
  • Efectul proximității spațiale asupra familiei moderne.

La eveniment vor participa specialiști din țară și din străinătate.

„Manifestarea din noiembrie vine să sublinieze prezența și rolul asistenților sociali teologi în peisajul social”, a declarat pentru Radio Trinitas Conf. Dr. Gabriela-Carmen Lăzăreanu de la Facultatea de Teologie din Iași.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul este organizat de facultatea ieșeană, în colaborare cu diaspora română din Germania și Facultățile de Teologie Ortodoxă, Specializarea Asistență Socială, din țară, în cadrul proiectului ,,Români de pretutindeni”, informează pe site-ul oficial Facultatea de Teologie din Iași.

Sursa: Basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button