viaţa de familie

Chișinău: 14 martie 2014, Conferința „Familia creștină azi, într-o lume bulversată” de Pr. Nicolae Tănase

1975115_565010076931282_1109833780_n

La inițiativa Fundației Vasiliada și a Bisericii Ortodoxe Române „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Chișinău, în colaborare cu Biblioteca Municipală Hașdeu, filiala Alba Iulia, Asociația Filosofilor din RM și Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români din Republica Moldova, ne propunem să punem bazele unei tradiții mai vechi – de a invita în săptămânile Postului Mare câte un conferențiar al Bisericii Ortodoxe Române.

Astfel, vă invităm miercuri, 12 martie 2014, la o primă conferință din această serie, susținută de către PC Nicolae Tănase, Coordonatorul Centrului Social „Pro Vita pentru născuți și nenăscuți”, din cadrul parohiei Valea Plopului – Prahova, cu tema „Familia creștină azi, într-o lume bulversată”.

Conferința va avea loc în sala festivă a Preturii Buiucani (str. Mihai Viteazul, 2), începând cu ora 18:00.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 Sursă: Ascor Chișinău


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button