viaţa de familie

Câștigătorul aurului olimpic la schi freestyle are „un stil de viață alternativ” potrivit NBC Olympics

david

Cu figura lui de puști și schiurile twin tipped, David Wise, câștigătorul american al aurului olimpic la schi freestyle nu pare genul de tată responsabil. L-ai vedea mai degrabă într-un clip de teenage rock, promovând viața lipsită de griji a puștilor care caută senzații tari în sport.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Și totuși… la 23 de ani, David Wise este căsătorit cu Alexandra, împreună cu care are o fetiță, pe nume Nayeli.

mag

Nu e nimic neobișnuit să-l vezi cărând prin casa lui din Reno, în statul Nevada, scaunul lui Nayeli sau ducându-se duminica la biserică. Sportivul cochetează cu posibilitatea de a deveni pastor cândva.

El le-a explicat reporterilor de la NBCOlympics.com secretul succesului său: „Cred că stilul meu de viață – faptul că am o fetiță și o soție – îndepărtează tot stresul legat de schi, fiindcă în primul și în primul rând eu trebuie să fiu soț și tată”.

În timp ce prietenii lui de aceeași vârstă își pierd timpul alergând după altă și altă zăpadă, după alte și alte petreceri, el se grăbește să ajungă la familie.

Faptul că stresul olimpic nu l-a atins i-a mirat pe unii comentatori, care, după ce au aflat despre viața lui personală, au comentat că este… un stil de viață alternativ! Remarca i-a făcut, la rândul lor, pe redactorii de la un site american de orientare conservatoare să exclame: Good grief! Adică unde am ajuns – să considerăm straniu și rar un mod de viață care era absolut normal cu ani în urmă.

 

Surse: NBC Olympics, Soconvivium

Prelucrare: Ștefana Totorcea

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button