miracolul vieţiiUncategorized

Ben Carson: În calitate de chirurg, am operat copii înainte de naștere. Vă pot asigura că sunt foarte vii.

Dr. Ben Carson este cel mai cunoscut neurochirurg american. El a ieșit la pensie în anul 2013, după 36 de ani de activitate profesională. La vârsta de 33 de ani a devenit director de neurochirurgie pediatrică la Johns Hopkins Children’s Center și, la acea vreme, era cel mai tânăr șef de neurochirurgie pediatrică din Statele Unite. La pensionare, a fost profesor de neurochirurgie, oncologie, chirurgie plastică și pediatrie la Școala de Medicină Johns Hopkins.


„Simt că cultura noastră a uitat – sau a ignorat – câteva lecții foarte importante și de bază în ceea ce privește dezvoltarea vieții umane. Societatea noastră a fost infectată de o ideologie anti-viață, tratându-și membrii cei mai vulnerabili ca pe niște obiecte de care te poți debarasa. Avortul, care odată era considerat o ultimă soluție în caz de urgență medicală, a devenit noua normalitate.


Medicina ne spune că viața începe în momentul concepției. De asemenea, ne spune când un copil nenăscut dezvoltă bătăi ale inimii, unde cerebrale și sistem nervos. Cu toate acestea, în ciuda tuturor acestor lucruri, cei nenăscuți nu sunt tratați ca și cum ar fi vii sau chiar umani.
În calitate de chirurg, am operat copii înainte de naștere. Vă pot asigura că sunt foarte vii.
Viața este un dar prețios care ne-a fost oferit de creatorul nostru. Nicio persoană nu este de aruncat, iar fiecare viață este prețioasă în conformitate cu El.


Cred că toată lumea merită viața, chiar și cei cărora societatea noastră le-a refuzat acest drept. Cred că împreună putem face diferența și putem aduce demnitate și o voce pentru cei nenăscuți. Cred, de asemenea, că nu sunt singur în această credință.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: www.lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button