sarcină

Bebeii pandemiei la un spital din Texas: În 91 de ore s-au născut 107 copii

de Redacția Stiripentruviata.ro

În ultima săptămână din iunie, la un spital din Texas au fost aduși pe lume 107 copii în 91 de ore. De obicei, la Centrul Medical „Baylor Scott & White All Saints – Fort Worth” nu se nasc mai mult de 16 copii pe zi, dar în 24 iunie au fost înregistrați 52 de copii născuți în 47 de ore, iar în 28 iunie 55 de copii născuți în 44 de ore.

Statisticile din SUA arată o creștere a natalității, iar experiența spitalelor din SUA confirmă tendința: după perioada de izolare din pandemie au început să se nască mai mulți copii.

„Continuăm să ne depășim propriile recorduri”, a spus un medic al spitalului, adăugând că aceasta poate arăta că oamenii și-au recăpătat încrederea în viitor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Echipa a muncit din greu, dar am avut și multă bucurie ajutând familiile în această perioadă aglomerată”, a declarat o asistentă.

Medicii se așteaptă ca tendința să continue.

Sursa: Live Action


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button