familiesfaturi pentru părinţi

Asociația SAMAS și KAUFLAND ROMÂNIA deschid Școala Mamei SAMAS la Botoșani

În perioada aprilie – iunie 2019 Asociația SAMAS desfășoară la Botoșani, în cadrul Spitalului Județean de Urgențe „Mavromati”, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică a Județului Botoșani, programul de formare medicală continuă SAMAS adresat cadrelor medicale din secțiile de ginecologie și neonatologie, precum și asistenților medicali comunitari, din medicina de familie sau alte specializări perinatale.

În această perioadă, asistente medicale, moașe și medici vor urma cele patru module de pregătire: „Alăptare”, „Naștere naturală și Naștere medicalizată”, „Nutriție perinatală”, „Fiziologia sarcinii și a perioadei perinatale”.

Viitorii părinți din Botoșani vor apela începând cu luna iunie 2019, în cadrul Școlii Mamei SAMAS, la experiența educatorilor perinatali formați și certificați SAMAS, specializați în educația prenatală și postnatală, în nutriția mamei și copilului.

Pentru a afla mai multe detalii despre deschiderea Școlii Mamei SAMAS din Botoșani- www.asociatiasamas.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: mami.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button