Marşul pentru Viaţă

Zeci de mii de participanți la marșul Walk for Life din San Francisco

 

w01

San Francisco, 27 ianuarie 2014

În dimineața zilei de sâmbătă, 25 ianuarie, militanți pro-viață din toată jumătatea de vest a Statelor Unite au umplut Civic Center Plaza din San Francisco, participând la cel mai mare de până acum Marș pentru Viață al Coastei de Vest. Organizatorii estimează că numărul lor s-a ridicat 60.000-70.000 de persoane.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

w0

An de an, evenimentul a devenit tot mai mare. Dacă la începuturile sale, în 2005, număra 5.000 de participanți, anul trecut a atras 50.000 de manifestanți.

La fel ca și Marșul pentru Viață din Washington de săptămâna trecută, manifestația din San Francisco (Walk for Life) a avut aceeași temă: adopția.

w2

w3

w4

w5

w6


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button