avortMarxism cultural

Washington, DC: Women’s March este marșul pro-avort al industriei avortului deghizat în marș pro-femeie

15541083_10211562601638857_5703068428073955841_o

UPDATE: Fotografii de la protestul femeilor din SUA publicate în presa de mainstream:

People march along Second Street from the Shelby County Courthouse to the National Civil Rights Museum in downtown Memphis during The Memphis Women's March as cities all over the country host similar protests in the wake of President Donald Trump's inauguration, Saturday, Jan. 21, 2017. (Jim Weber /The Commercial Appeal via AP) NYTCREDIT: Jim Weber/The Commercial Appeal, via Associated Press
Memphis, SUA, Women’s March, Jan. 21, 2017. (Jim Weber /The Commercial Appeal via AP)
NYTCREDIT: Jim Weber/The Commercial Appeal, via Associated Press
Attendees react to a speech by Bethany Johnson during the rally portion of the Women's March on Springfield at Park Central Square in Springfield, Mo. on Jan. 21, 2017. The march was one of many protests nationwide in opposition to President Donald Trump's policies on the day after his inauguration. (Guillermo Hernandez Martinez/The Springfield News-Leader via AP) NYTCREDIT: Guillermo Hernandez Martinez/The Springfield News-Leader, via Associated Press
Women’s March, Springfield at Park Central Square in Springfield, Jan. 21, 2017. (Guillermo Hernandez Martinez/The Springfield News-Leader via AP)
NYTCREDIT: Guillermo Hernandez Martinez/The Springfield News-Leader, via Associated Press

 

A large crowd gathers at the Capitol for the Women's March on Jackson, Miss., as people across the nation rally in support of women's rights Saturday, Jan. 21, 2017. (Elijah Baylis/The Clarion-Ledger, via AP) NYTCREDIT: Elijah Baylis/The Clarion-Ledger, via Associated Press
Jackson, Mississippi, Jan. 21, 2017. (Elijah Baylis/The Clarion-Ledger, via AP)
NYTCREDIT: Elijah Baylis/The Clarion-Ledger, via Associated Press

Fotografii care au circulat doar pe rețelele de socializare:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

16114925_10155090585691614_60191723544625448_n

16195011_10155090585561614_7738588445181781814_n

Foto: Facebook
Foto: Facebook

ARTICOL ORIGINAL: A doua zi după ce Donald Trump a depus jurământul, la Washington are loc Women’s March. Scopul declarat al marșului este să trimită noii administrații americane mesajul „Drepturile femeii sunt drepturile omului”.

În realitate, cu principalele organizații pro-avort din SUA și din lume ca sponsori, manifestarea este un marș pro-avort care încearcă să stopeze măsurile pro-viață anunțate de diferiți membrii ai noii administrații americane.

Planned Parenthood și NARAL sunt sponsorii principali ai marșului. Planned Parenthood deține cel mai mare lanț de clinici de avort din SUA, mai mult de 650 de clinici, în care se fac o treime din avorturile din țară. Veniturile anuale sunt de circa 1,3 miliarde dolari, dintre care circa 530 de milioane dolari din fonduri guvernamentale. Finanțarea de către stat va fi tăiată, cel puțin parțial, de noua administrație, mai ales în urma descoperirii că Planned Parenthood vinde copii avortați și organe ale acestora.

Planned Parenthood a dezvoltat o rețea internațională, Planned Parenthood International, de organizații medicale care oferă avorturi la cerere și ong-uri care promovează avortul în mai mult de 189 de state. Planned Parenthood International este singura organizație care promovează avortul care are statut consultativ la Consiliul Europei. Circa 20% din bugetul Planned Parenthood International este asigurat de către guvernul SUA. Cum noua administrație a declarat că va stopa finanțarea ong-urilor din străinătate care promovează avortul de către guvernul SUA, Planned Parenthood International va pierde cea mai mare sursă de venit.

NARAL Pro-Choice America este cea mai veche organizație de promovare în mediul politic a legilor pro-avort din SUA. Între cele câteva persoane care au pregătit fondarea NARAL în 1969, un rol fundamental l-a avut doctorul Bernard Nathanson. El a fost și directorul primei clinici de avorturi din New York. Câțiva ani mai târziu, doctorul Bernard Nathanson a realizat filmul Strigătul mut și a dezvăluit public numeroasele minciuni și tehnici de manipulare folosite pentru a legaliza avortul în SUA.

Unul din principiile Women’s March de la Washington este: „Nu acceptăm nicio anulare, tăiere sau restricționare federală, statală sau locală a accesului la servicii de sănătate reproductivă de calitate”. În limbajul pro-avort, „servicii de sănătate reproductivă” înseamnă avort la cerere în toate cele 9 luni de sarcină, iar „de calitate” înseamnă finanțarea de către stat!

În condițiile în care circa 65% dintre femeile care solicită un avort se simt presate de către partener, soț sau familie, așa-numitul Marș al femeilor este Marșul furnizorilor de avort disperați că își vor pierde finanțarea de la stat, între o treime și jumătate din buget.

Citește și Protestatarii anti-Trump din ziua inaugurării: ideologie de extremă stângă și simbolistica negrului

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button