avorthomosexualitate

Propagandă virală realizată de un grup pentru drepturile homosexualilor – peste 11,5 milioane vizionări (VIDEO)

 de Matt Walsh

Câțiva cititori mi-au trimis acest videoclip. Este un exemplu de propagandă virală realizată de către un grup pentru drepturile homosexualilor. Puteți să-l vizionați singuri sau pot să vi-l rezum:


 

Mai mulți copii cu vârste cuprinse între 5 și13 ani sunt rugați să se uite la niște imagini cu o serie de propuneri de nuntă gay . Videoclipul „emoționant” arată reacțiile acestor copii, între uimire și amuzament adorabil. După vizualizarea filmului cu propunerile gay, copiii oferă propriile reflecții cu privire la problema căsătoriei homosexuale, întrebându-se cu voce tare de ce răii aceia de dreapta ar încerca să-i oprească pe oameni să se iubească.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Videoclipul de pe YouTube este menit să arate modul în care mințile tinere nevinovate văd în mod natural adevărul și cât de bune sunt căsătoriile între homosexuali până când republicanii și creștinii poluează sufletele lor mici cu minciuna răutăcioasă despre căsătorie cum că este o instituție concepută special pentru uniunea unică procreativă între un bărbat și o femeie .

După cum realizatorii acestui videoclip notează: „Opiniile copiilor cu privire la aceste probleme pot oferi o perspectivă incredibil de valoroasă.”

Am citit și nu m-am putut abține să nu mă întreb: „aceste probleme” ? Ce sunt aceste „probleme” ? Ce alt buton fierbinte de controverse sociale ar putea fi luminat și iluminat de onestitatea inocentă a copiilor? Știm că progresiștii preferă să se folosească de copii pentru a-și demonstra ideile. Președintele Obama chiar a mers atât de departe în pledoaria sa la dezbaterea asupra controlului armelor, încât a citit scrisori scrise în creion de către elevi naivi de clasa a doua.

Personal, aceste lucruri mi se par manipulante, absurde, lipsite de etică, inutile și având scopul de a distrage atenția. Acestea sunt discuții morale și intelectuale, care sunt complexe și nuanțate. Iubesc copiii, dar nu sunt sigur că posedă maturitatea mentală și înțelepciunea pentru a contribui cu ceva de valoare la o conversație. Da, cei mici pot avea păreri interesante în felul lor, dar ei probabil că nu au examinat aceste controverse cu gravitatea și concentrarea pe care aceste probleme le necesită și merită.

Progresiști, ascultați, noi nu trăim într-o După-amiază Specială la Nickelodeon. Aceasta este lumea reală și acestea sunt chestiuni importante, care necesită contribuția unor adulți competenți! Aruncați jocurile Lego, puneți-vă pantalonii de băieți mari și hai să deliberăm ca bărbați și femei în toată firea!

Sau nu. Dacă nu vă place această propunere, ce ziceți de asta: să folosim strategia dumneavoastră cu „opiniile copiilor pot oferi o perspectivă deosebit de valoroasă” în mod egal la fiecare problemă. Pentru toate subiectele pe care le aduc progresiștii să se aducă un cârd de minori gălăgioși. Ar fi unul care provoacă extremei stânga o grabă de a fugi cât mai departe posibil de problemă: avortul .

Președintele Obama nu citește scrisori de la copii, atunci când ține discursuri colectorilor de fonduri ai Planned Parenthood. Politicienii democrați nu ne îndeamnă „fă-o pentru copii!”, atunci când încearcă să adopte legi pentru a proteja industria avortului. Șocant, nimeni nu se va înconjura pe scenă cu elevi de școală elementară de diverse culturi atunci când va face remarci înfiorătoare cu privire la frumusețea pruncuciderii la cerere.

Ce s-a întâmplat? Am crezut că opiniile copiilor pot oferi perspective valoroase? Ce credeți că va simți un copil de șapte ani cu privire la practica de strivire a craniului unui copil nenăscut și aruncarea cadavrului într-un container de deșeuri periculoase în spate ?

Stați, nu ați vrea să-i spuneți despre asta?

De ce?

De ce vă e rușine?

Credeam că la vârsta de 8 ani sunt suficient de maturi pentru educația sexuală?

Avortul ține doar de libertatea sexuală, nu-i așa?

Unde e videoclipul „Copiii reacționează la avort?” Când va produce un grup de stânga unul? Sunteți ezitanți deoarece credeți că ar putea dăuna cauzei voastre să arătați copii țipând de groază văzând că un bebeluș este mutilat și sacrificat în numele „drepturilor reproductive” ? Credeți că s-ar putea să nu ajute cauzei dumneavoastră să oferiți imagini de copii mici și drăguți, cu sufletele zdrobite de imaginile chinuitoare ale morții și violenței pe care o aprobați și sărbătoriți?

Da, aveți dreptate.

Dar hai să fim concreți!

Cel puțin, progresiștilor, ați explicat poziția dumneavoastră față de avort propriilor copii? Asta este o întrebare serioasă. Cum v-ați putea explica poziția „pro-avort” propriilor copii? Cât de mult efort și timp este necesar să-i scoateți din opinia lor rațională și instinctivă că orice copil în burtica mamei lui ar trebui să fie protejat legal de crimă ?

Am ezitat să spun toate astea pentru că nu aș vrea să vă încurajez să vă transformați copiii în „avorționiști”. Îmi dau lacrimile când mă gândesc la ceea ce faceți voi, oameni buni copiilor dvs. atunci când le infectați mintea cu întunericul canibal nebun din propria ideologie atroce, plină de ură și fără Dumnezeu. Mă înfurii gândindu-mă că te holbezi la fiul sau la fiica ta și gândești , „copile, aș fi putut să te arunc la un moment dat în existența ta”. Sau te oprește lașitatea să conectezi aceste puncte? Crezi că orice alt copil este o bucată de gunoi în timp ce e încă în uter, dar al tău a fost o aberație magică, o persoană reală din primul moment al existenței? Nu sunt sigur ce e mai rău.

În orice caz, eu vă încurajez să luați în considerare cum ar fi dacă ați încerca să explicați poziția dumneavoastră în privința „drepturilor de reproducere”, copilului dvs. pur, frumos și nevinovat de 5 ani. Dacă ar fi să fiți sincer cu el și să luați în considerare „informațiile valoroase”, ca în filmulețul pentru drepturile homosexualilor, îmi imaginez o conversație în acest fel:

Fiul: Mami, uite, femeia aceea are un cucui în burtică. Are un copil!

Dumneavoastră: Oh, nu, fiule. Nu are un copil acolo. Este doar o grămadă de țesut și celule. L-ar putea păstra, arunca, distruge – depinde în totalitate de alegerea ei.

Fiul: Deci, ai fi putut să mă arunci atunci când am fost în burtica ta?

Dumneavoastră: Desigur, scumpule! De fapt nu ai fost o persoană reală până când nu ai fost din punct de vedere fizic în afara corpului meu. Până atunci te-aș fi putut duce la medic pentru a-ți scoate creierul din craniu! Oh, nu plânge! Ce s-a întâmplat? Nu, e în regulă! Nu am făcut-o! Am ales să nu te extirp. Dar aș fi putut, asta tot încearcă mama să spună. Nu erai valoros atunci când ai fost în mine. Asta e tot. Ai fost nimic. Ai fost lipsit de sens. Dar acum ești minunat, fiule! Să mergem la un picnic și să uităm de asta!

Fiul: Dar… dar… de ce sunt eu valoros acum și nu am fost atunci?

Dumneavoastră: Ei bine, pentru că ai fost doar un fetus.

Fiul: Ce este un fetus?

Dumneavoastră: Un făt este un copil în timp ce este încă în interiorul mamei sale. De fapt, din punct de vedere tehnic, fetus înseamnă „urmaș”.

Fiul: Deci, un fetus este totuși un copil?

Dumneavoastră: Ei bine, nu… Adică…da, dar nu chiar. Este ca un copil, în sensul că aparține, desigur, speciei umane și există, și este ceva dar, de asemenea, nu este un copil deoarece nu s-a născut.

Fiul: Deci, de ce nu este valoros și important?

Dumneavoastră: Pentru că depinde cu totul de mama sa.

Fiul: Deci putem arunca lucrurile dacă acestea depind de noi?

Dumneavoastră: Da! Ai înțeles acum!

Fiul: Eu depind de tine. Poți să mă arunci?

Dumneavoastră: Ei bine, nu, dar asta-i altceva. Adică, da, aș putea, la un moment dat. E complicat. Cel mai important lucru este să înțelegi că a existat un timp în existența ta când nu ai fost nimic altceva decât un parazit lipsit de valoare. Toate mămicile gravide sunt infectate cu paraziți lipsiți de valoare. Și vor deveni non-paraziți doar atunci când se vor fi născut sau la 20 de săptămâni sau la 24 sau la 32 sau ori când decide mama. De ce plângi din nou? Nu, fiule, de ce nu înțelegi că nu ar trebui să plângem pentru milioanele de fetuși distruși în fiecare an? Acest lucru este necesar ca și consecință a sexului liber! Ce? Da, un milion. Plângi și mai tare? Haide, fiule, nu fi așa republican! Știi ce? Mâine facem o excursie la clinica de avorturi și îți iau niște pamflete și broșuri de citit !

OK. Mai bine să nu le explicați.

Dar amintiți-vă că vă e rușine și frică să-i spuneți copilului dumneavoastră ce simțiți despre avort. Mie nu mi-e rușine sau frică să-mi explic poziția față de ceva oricui, mai ales copiilor mei. De ce oare?

 

Sursă: Matt Walsh blog

Traducere: Dana Stavovei

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button