valorile familiei

O femeie însărcinată care a decis să piardă un ochi afectat de cancer, pentru a putea naște copilul, are nevoie de rugăciune și de ajutor financiar

ChantalGauthierVaillancourt-240x180

LifeSiteNews.com,  5 iunie 2014

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Chantal Gauthier-Vaillancourt a aflat când copilul cu care este însărcinată avea 8 săptămâni că i-a revenit cancerul la ochi, despre care i s-a spus că s-a vindecat în 2009.

Doctorii i-au oferit mai multe alternative, inclusiv avortul, dar ea și soțul ei au decis să aleagă viața copilului, riscul ca acesta să fie afectat de cancer fiind de 25%.

La 28 de săptămâni, riscul trecerii cancerului de la ea la copil a devenit 70%, iar pentru a nu exista nici o posibilitate de afectare a copilului, de cancer sau de radiații, mama a decis să îi fie îndepărtat ochiul bolnav.

Operația va avea loc pe 11 iunie. Mama și soțul ei au cerut să fie pomeniți la rugăciune, iar o prietenă a lansat o campanie publică de strângere de fonduri, deoarece costurile medicale totale depășesc asigurarea de sănătate pe care o are Chantal Gauthier-Vaillancourt.

******************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button