familieMarxism cultural

Marian Munteanu, președinte ANR: „Familia este și trebuie să rămână o instituție întemeiată de un bărbat și o femeie”

14424884_790479301054923_5996756516142687948_o

Marian Munteanu, președintele partidului Alianța Noastră România, a fost prezent miercuri, 16 noiembrie 2016, în emisiunea Ora Parlamentarului cu Denise Rifai. Cu această ocazie, el și-a făcut publică viziunea despre familie și despre referendumul referitor la clarificarea definirii căsătoriei în Constituție, demers inițiat prin petiție cetățenească semnată de trei milioane de români.

Transcriem două extrase din intervenția sa (de la minutul 17:00 al clipului video de mai jos):

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Noi susținem că în România familia este și trebuie să rămână o instituție întemeiată de un bărbat și o femeie. O să-mi spuneți că acum politicienii au spus toți că o să fie la primăvară. Nu? Știți că au spus ambele partide mari că o să fie în aprilie. Stimată doamnă, vă spun eu când o să facă ei referendumul! Pe 1 aprilie! Pentru că, dacă ar fi vrut într-adevăr să susțină familia, făceau referendumul acum, pe 11 decembrie. (…)

Vă spun eu de ce  au făcut asta: pentru că le e teamă că, fiind și referendum, va fi o mobilizare și mai mare la vot. (…) Avem două partide ai căror rerpezentanți se tot succed la guvernare de 26 de ani. (…)

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button