criza de sarcină

La București s-a deschis Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”. Va oferi inclusiv consiliere și sprijin în criza de sarcină

La 1 octombrie 2017 a fost inaugurat Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii Sfânta Alexandra Împărăteasa din București.

La eveniment, Alexandrei Nadane, directorul executiv al centrului, i-a fost conferită Distincția de Vrednicie din partea Patriarhului României.

Aceasta i-a fost înmânată de părintele Ionuț Iordăchescu, Consilier Eparhial la Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, care a spus:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În acest moment, există o lipsă de informare și educație. Multe mame tinere sunt dezorientate, nu știu cum să procedeze când se află într-o situație de dificultate și preferă calea cea mai simplă.

Alexandra Nadane a mulțumit Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru distincția oferită și pentru sprijinul acordat în organizarea activităților pentru viață. Ea a mai menționat faptul că în activitatea centrului va fi nevoie de prezența și implicarea cât mai multor oameni care să vină în sprijinul femeilor însărcinate, al copiilor și al familiilor aflate în dificultate.

Prezentă la evenimentul de inaugurare, Tomnița Michaela Florescu, viceprimarul general al Capitalei, a apreciat faptul în București există un astfel de centru care poate ajuta femeile aflate în dificultate:

Într-o lume lipsită de compasiune se mai întâmplă și lucruri frumoase. Sunteți oameni puternici, vă simt. Femeile sunt la fel de puternice în delicatețea lor, însă sunt medii sociale în care nu există sprijin și dacă putem să fim alături de ele, să fim.

Centrul de consiliere și sprijin Sfânta Alexandra Împărăteasa este localizat în Str. Virgiliu nr. 81, Sector 1, București. Acesta este deschis în fiecare zi de luni până vineri între orele 10.00 și 18.00

 

 

Sursa: Basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button