adolescenţi

Dustin Hoffman, starul din Rain Man și Mrs. Doubtfire, acuzat că a hărțuit sexual o minoră în 1985, acțiune repetată insistent, vădind un adevărat model comportamental

Andreea Amanda Scurtu (Stiripentruviata.ro) – Pe site-ul publicației The Hollywood Reporter, scriitoarea americană Anna Graham Hunter îl acuză de hărțuire sexuală pe superstarul hollywoodian Dustin Hoffman. Ea spune că, în 1985, când avea doar 17 ani și se afla pe platoul de filmare al producției TV „Moartea unui comis-voiajor” împreună cu celebrul actor, acesta i-a făcut nenumărate aluzii sexuale.

Ea a scris că la început s-a simțit flatată de atenția starului, dar, după ce acesta a vorbit repetat despre sex atât în mod direct, cu ea, cât și de față cu ea, a început să se simtă prost. Aluziile, descrise în amănunt din corespondența fetei cu sora ei, erau extrem de vulgare, repetate și insistente.

Dar toată lumea îi spunea că producătorii sunt de acord cu acest tratament aplicat tinerelor care lucrau pe platou. Când s-a plâns despre situație, șefa ei directă i-a spus că, „de dragul producției, trebuie sacrificate unele valori”.

„La 49 de ani înțeleg ceea ce a făcut Dustin Hoffman, pentru că se potrivește modelului pe care femeile îl experimentează la Hollywood și pretutindeni [subl. red.]. El era un prădător sexual, iar eu un copil; a fost hărțuire sexuală”, a scris Anna Graham Hunter. „Cât despre modul în care mi-a schimbat viața, cred că trebuie să mai curgă mulți ani până să-mi dau seama”, mai adaugă ea.

Poate că tocmai în aceasta i-a schimbat viața: făcând-o să creadă că nu numai la Hollywood lucrurile se întâmplă așa, ci pretutindeni.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 Invităm cititorii să își exprime opiniile pe subiectele de actualitate scriindu-ne la adresa stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Taguri

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *