teoria genului

Boy Scouts of America, cercetașii americani, renunță la cuvântul „boy” din nume și deschid organizația pentru fete

Cercetașii americani au anunțat că în curând vor renunța la cuvântul „Boy” pentru a corespunde teoriei de gen și a fi mai „incluzivi”. În plus, fetele vor fi admise în organizație, cu toate că există și Girl Scouts of America. Boy Scouts vor deveni oficial cunoscuți drept Scouts BSA, în 2019, pentru a reflecta natura „incluzivă” a unei organizați vechi de peste 100 de ani. Consiliul de administrație al organizației a votat în unanimitate să accepte toți copiii, indiferent de sex, anul trecut, în toamnă.

De ce s-a întâmplat așa? Pentru că teoria genului spune că fetele nu au nevoie să fie crescute și educate în mod diferit de băieți. Pretinzând că promovează egalitatea (dintre femei și bărbați, dintre oameni), această teorie promovează de fapt ștergerea oricăror diferențe identitare dintre ei, de la sexul biologic și până la modul de gândire. Teoria genului se plasează împotriva oricăror dovezi științifice învederate (inclusiv faptul că totul, de la ADN, până la creier, este diferit constituit la fete față de băieți).

Anunțul a provocat un val de reacții negative pe Twitter, criticii considerând că această schimbare a numelui nu face decât să confirme că cercetașii americani sunt în mod intenționat emasculați. Congresmanul Joe Walsh a afirmat:

Facem tot posibilul pentru a ridica o generație de băieți care nu se vor putea apăra pe ei înșiși, familia sau țara.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Boy Scouts și Girl Scouts își propun să construiască lideri prin consolidarea caracterului tinerilor. Au un cod de onoare la care toți membrii aderă și organizează activități cu tineri care au vârste cuprinse între 7 și 21 de ani.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button