avort

Așa arăta înainte de avort femeia aflată în a 20-a săptămâna de sarcină

de Kelly Clinger

13 august 2012 (KellyClinger.com) -Miercurea este ziua în care, la Centrul pentru femei din Orlando, se efectuează avorturile în fază târzie. Când am început pentru prima primă oară să fac consiliere pro-viață în fața clinicilor de avort, nici măcar nu știam că aceste avorturi erau legale. Îmi amintesc că am auzit despre LEGEA ÎMPOTRIVA AVORTURILOR ÎN FAZĂ TÂRZIE în 2007 și am presupus (la fel ca majoritatea oamenilor) ca avorturile sarcinilor aflate la un termen înaintat au fost oprite.

Am fost mai mult decât șocată atunci când am consiliat pentru prima oară o sarcină la termen avansat. „Aceste fete sunt atât de gravide,” mi-am spus. Bineînțeles că e o prostie, deoarece nu există doar un „pic însărcinată”, dar nu am putut trece peste dimensiunea burților lor frumoase și atât de pline de viață. Aceste femei au simțit loviturile copiilor lor. Multe dintre ele știau chiar care este sexul copilului și acest lucru era, uneori, motivul avortului. Aceste femei și-au purtat  copii în pântece timp de șase luni.

Nu am făcut decât să plâng și iar să plâng. Nici măcar nu am putut vorbi la început. Nu doar dimensiunea de burților lor era copleșitoare, dar și împietrirea inimii lor era la fel de șocantă. Am început să mă gândesc la membrii famililor, la prietenii și la colegii de muncă ai acestor fete, care știau că ele sunt însărcinate. Este oare societatea noastră atât de lipsită de responsabilitate încât ele se pot întoarce la viața lor și nimeni să nu creadă că aceasta este o problemă?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Miercurea trecută, prietenul meu John a postat o fotografie a unei fete care a ajuns la clinica OWC pentru a-și avorta fetițele gemene. Avea deja fete și nu își mai dorea altele. Era în a 20-a săptămână de sarcină, dar pentru că era însărcinată cu gemeni, avea o burtă foarte mare. În câteva ore, fotografia a devenit virală. Am început să primesc telefoane și e-mailuri de la prieteni care nu știau că au loc astfel de avorturi. Mulți au oferit ajutor financiar și mulți au vrut să adopte copiii. Mii de oameni din întreaga lume s-au rugat pentru că fata aceea să-și schimbe hotărârea… și mii au spus că fotografia postată e o farsă sau că ceea ce făcea era ilegal.

A trebuit să repet de nenumărate ori că „avortul este legal în America până în ziua nașterii copilului.” De fapt, în capitala națiunii noastre, există doi medici care „sunt specializați” în avorturi târzii. Unul dintre ei a lucrat cu permisul suspendat timp de mai mulți ani. Interdicția privind avortul prin naștere parțială oprește doar utilizarea acelei proceduri. Acum, atâta timp cât copilul este dezmembrat înainte de fi scos din uter, este perfect legal. Uitați-vă la legile din statul dumneavoastră. Țineți minte că, în orice stat care are excepții pentru starea de sănătate a mamei, acest lucru poate însemna că, dacă o femeie are arsuri la stomac, aceasta este o amenințare pentru sănătatea ei. Un avort la termen târziu costă de la 2.000 dolari și poate ajunge până la aproximativ 15.000 dolari, în funcție de cât înaintată este sarcina.

Am fost la Muzeul Holocaustului din Washington. Acolo sunt grămezi peste grămezi de păr ras de la evreii din lagărele de concentrare. Sunt milioane de perechi de pantofi aparținând copiilor care au fost uciși doar pentru că erau evrei. Imaginile miilor de cadavre îngrămădite unele peste altele sunt șocante și înspăimântătoare. La un moment dat am hotărât că nu mai puteam privi. Am fost dezgustată că acest lucru s-a putut întâmpla fără ca o revoluție să răstoarne un guvern care ar accepta crima drept status quo.

Știu că e controversat să spun asta, dar avortul este cu adevărat holocaustul generației mele. Cum ar fi dacă am pune trupurile celor 50 de milioane de copii avortați, îngrămădite unele peste altele, într-un muzeu? Cum ar fi dacă am strânge și am expune toate hainele pe care ei nu le vor purta și jucăriile cu care ei nu se vor juca? Dacă fiecare dintre noi ar trebuit să privească un avort la termen târziu, cu siguranță o revoluție ar avea loc, nu-i așa?

După ce Holocaustul s-a încheiat, civilii germani au fost duși în lagărul de concentrare de la Buchenwald pentru a vedea atrocitățile comise acolo. Au spus: „Noi nu am știut.” Acum, datorită mass-mediei și internetului, nu avem nici o scuză pentru ignoranță. Mâinile Americii sunt acoperite cu sânge … poate că și ochii și urechile sunt acoperite, de asemenea.

Fata despre care v-am spus mai devreme a făcut avortul, chiar dacă ar fi putut primi orice fel de ajutor ar fi avut nevoie. Ea a recunoscut că nu își dorea fete și că nu îi era nici un pic de milă pentru copii ce îi purta în pântece. Avorturi ca acestea se întâmplă peste tot în țară, în fiecare zi. Sper că imaginea acestei fete a indignat multă lume și i-a provocat să facă ceva. Când stau ore întregi singură pe trotuarul din fața clinicii  Planned Parenthood îmi vine să strig: „Unde este Biserica?”

„America nu va respinge avortul până când America nu VEDE avortul.” a spus Părintele Frank Pavone, fondatorul organizației Preoți pentru Viață ( Priest for life).

Prelucrare după: LifeSiteNews

Notă:

-LEGEA ÎMPOTRIVA AVORTURILOR ÎN FAZĂ TÂRZIE a fost semnată deGeorge W. Bush în 2003, fiind prima restricție oficială privind dreptul la avort din SUA din ultimii 30 de ani. În decurs de numai o oră după ce Bush a semnat legea respectivă, un judecător federal din Nebraska a blocat parțial implementarea legii, în cadrul unei serii de contestări în instanță în întreaga țară. Constituționalitatea acesteia a fost confirmată de abia în 2007 de către Curtea Supremă a SUA, în cazul Gonzales v. Carhart.

-Legea definește “avortul cu naștere parțială” ca fiind orice întrerupere a unei sarcini în care fătul, sau capul acestuia, este scos din corpul mamei înainte de a fi omorât. Metodă este folosită de obicei în luna a cincea și a șasea de sarcină. Legea permite folosirea acestei tehnici dacă e necesară pentru salvarea vieții mamei.

surse: Wikipedia și altermedia 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button