Marşul pentru Viaţă

​Sute de mii de participanți la Marșul pentru Viață de la Washington, 2014 (FOTO)

m1

Vă vom ține la curent cu imagini și informații privind desfășurarea marșului pe măsură ce ele apar.

Update 01:31 pm (ora locală): Sunt postate primele fotografii. Marșul s-a desfășurat pentru aproximativ douăzeci de minute în fața Curții Supreme de Justiție.

Update 01:08 pm: Dr. James Dobson, fondatorul Focus on the Family, a declarat: „Fețele vă sunt reci, dar inimile voastre sunt fierbinți, așa-i?” El a relatat că în 1973 conducea spre casă atunci când a aflat de decizia Roe vs. Wade. „M-am întristat deoarece știam că asta însemna că milioane de copii vor muri”, a mai spus el. „Cine ar fi putut să știe că 41 de ani mai târziu se va ajunge la 56 de milioane?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Privind la tinerii din mulțime a spus: „Priviți la tinerii care sunt aici! Voi sunteți speranța pentru viitor. Împreună vom câștiga această luptă!”

m2

Update 01:00 pm: Giovanna Romero de la Latinas por la Vida a spus participanților la marș că negrii și hispanicii sunt „sistematic vizați de cultura morții”. „Cine este alături de mine pentru a lupta pentru o cauză dreaptă?” a întrebat ea. „Suntem generația pro-viață și vom lăsa un semn în istorie…. Vom pune capăt avortului!”

Donna Harrison, director executiv al Asociatiei Americane Pro-Life Ob/Gyns, a declarat că prima linie a luptei împotriva avortului se schimbă. Este nu mai este clinica și spitalul, ci camera de cămin și clinica din campus, din cauza promovării de medicamente contraceptive de urgență, care acționează ca abortive. Ea le-a spus tinerilor: „Ați devenit acum prima linie în lupta împotriva avortului.”

m3

Update12:43 pm: Vicky Hartzler, R-MO, a spus: „Suntem aici astăzi pentru a aminti milioanele de vieți devastate de avort și pentru a ne angaja din nou în susținerea celui mai fundamental drept: dreptul la viață.”

Precizând că există 1,2 milioane de avorturi pe an în Statele Unite, ea a spus: „Sunt mai mulți copii care pier în fiecare an prin avort decât persoanele care locuiesc într-un întreg district.”

Hartzler, o mamă adoptivă a spus: „Fiecare viață este valoroasă și are un scop rânduit de Dumnezeu. Toți copiii sunt doriți.”

m4

Update 12:33 pm: Liderul majorității, Leader Eric Cantor, R-VA, care și-a anulat zborul spre Israel pentru a participa la marș, a mulțumit celor prezenți pentru că au înfruntat temperaturile incredibil de scăzute pentru „a da glas cauzei noastre de a proteja viața”. „Eu cred că o într-o zi, în viitorul nu foarte îndepărtat, mișcărea noastră va ieși victorioasă pentru că vom prevala în asigurarea unei culturi a vieții”, a spus el.

Liderul majorității a anunțat că săptămâna viitoare Camera Reprezentanților „va vota o dată pentru totdeauna oprirea finanțării avorturilor din fondurile contribuabililor.”

m5

Update 12:25 pm: Urcându-se pe scenă pentru a mulțumi participanților, organizatorii marșului au insisitat ca oamenii să nu se lase descurajați de vremea rece. „S-ar putea să înghețăm, dar înghețăm pentru cea mai bună cauză din lume”, a declarat Patrick Kelly, președinte al March for Life Education and Defense Fund. „Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru această cauză”, a declarat Jeanne Monahan, președinta grupului.

Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button