familie

Președintele pro-viață Donald Trump și organizația pro-viață National Right to Life – sprijin decisiv pentru victoria candidaților republicani, pro-viață, la alegerile anticipate pentru Camera Reprezentanților a Congresului SUA din Carolina de Nord

Republicanii Dan Bishop și Greg Murphy au câștigat alegerile anticipate pentru Camera Reprezentanților a Congresului SUA, care au avut loc marți în statul Carolina de Nord. În timp ce Murphy a câștigat cu o marjă confortabilă de aproape 62%, Bishop a obținut victoria la limită, cu 50,7% din voturi. Ambii candidați au beneficiat de sprijinul președintelui Trump, precum și de cel al organizațiilor pro-viață și pro-familie, cel mai important fiind al National Right to Live (NRL), cea mai veche și cea mai mare organizație pro-viață din SUA.

În urmă cu 3 săptămâni, așa cum a afirmat președintele Trump după victoria lui Bishop, candidatul republican era cu 17 procente în urma adversarului democrat. Pe lângă mesajele de susținere de pe Twitter, președintele Trump s-a deplasat de 2 ori în districtul electoral al lui Bishop în ultimele 3 săptămâni, ultima oară chiar în ziua scrutinului, unde a făcut campanie pentru candidatul republican.

NRL a reușit să contacteze prin telefon, mail, flyere sau media socială, peste 45.000 de votanți înregistrați, declarați pro-viață, pe care i-au îndemnant să meargă la vot și să aleagă candidații pro-viață. Voturile acestora s-au dovedit esențiale, în special pentru Bishop. După anunțarea rezultatelor NRL a calificat ziua alegerilor drept una „notabilă pentru cauza copiilor nenăscuți”. „Am colaborat cu ei pentru a trece legi pro-viață în Camera Reprezentanților din Carolina de Nord și îi știu pe amândoi drept susținători pro-viață, care vor contribui la adoptarea legislației pro-viață și în Camera Reprezentanților a SUA.”, a declarat Barbara Holt, președinta NRL din Carolina de Nord.

Președintele Trump, republicanii și susținătorii lor, printre aceștia numărându-se organizațiile pro-viață și pro-familie, speră ca victoria din Carolina de Nord să fie un semn pentru recâștigarea majorității Camerei Reprezentanților la alegerile din 2020, consolidarea majorității din Senat și, bineînțeles, un nou mandat pentru binomul pro-viață Trump-Pence. Numai în aceste condiții vor putea fi duse până la capăt politicile pro-viață și pro-familie ale actualei administrații.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe 3 noiembrie 2020 în SUA vor avea loc simultan alegeri prezidențiale, parțiale pentru Senat ( 34 din cele 100 de locuri) și generale pentru Camera reprezentanților(toate cele 435 de locuri). În prezent, în Senat sunt 53 de republicani, 47 de democrați și 2 independenți, în timp ce în Camera Reprezentanților distribuția este: democrații – 235, republicanii – 199, independenți – 1.

Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button