opinii

Intelectualii de stânga au deposedat bărbatul de calitățile care îl definesc

de Robert Gabriel Ciobanu, Facebook

 

„Nu există „gender fluidity”, ci numai efeminarea bărbatului. Bărbatul pentru care viața e o glumă și un prilej de distracții. Bărbatul pentru care alții – statul – sunt responsabili. Bărbatul care își cere drepturile continuu și neobosit. Bărbatul hedonist. Bărbatul lipsit de simțul răspunderii și datoriei – față de familie, de prieteni, de valori, de comunitate. Bărbatul fără viață interioară. Bărbatul fără masculinitate. Bărbatul fără disciplină.

Intelectualii de stânga au deposedat bărbatul de calitățile care îl definesc. Starea bărbatului a fost observată încă de acum un secol de Ortega y Gasset. Observată și intuită. Ortega îl numea „domnișorul mulțumit”. Noi îi spunem, mai simplu, bărbatul efeminat.”

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește mai multe opinii de Robert Gabriel Ciobanu

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button