familie

„Cei care vor să implementeze ideologia gender în România muncesc zilnic. Dar noi ce facem?”

Robin Hood pentru familie, Facebook

Luni dimineața unii au început ce au lăsat duminică seara; cred că și noi ar trebui să continuăm promovarea lucrurilor bune, fără să așteptăm alt referendum. Consiliul Tineretului din România – o redută a ideologie gender – a cerut azi Guvernului și Parlamentului legiferarea parteneriatului civil, educație sexuală și contraceptivă și școală și adoptarea strategiei naționale de educație parentală (reeducarea gender a părinților adică).

Pur și simplu e cazul să înțelegem că cei care vor să implementeze ideologia gender în România muncesc zilnic și concret la asta. Nu contează dacă au un eșec, revin iar. Au succes cu ceva – nu contează, a doua zi mai adaugă ceva. Și dacă noi nu vom munci zilnic atunci ceea ce ei fac va dărâma orice moralitate și normalitate din România. 

Cine așteaptă ca ei să se oprească sau să aibă bun simț în fața unor valori supreme se înșeală. Nu se vor opri și nu vor respecta nimic din sacralitatea și firescul vieții. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dar noi ce facem? Dacă stăm pe Facebook, măcar să transmitem informații adevărate, nu doar să ne plângem. Dacă avem timp liber, să construim ceva civic sau să mergem unde este deja un ong orientat spre valori firești. Dacă nu, măcar câțiva lei putem să dăm la un astfel de ong sau, pur și simplu la o persoană care face ceva în această direcție.

Fapta va aduce binele pe care îl dorim!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button