Teodor Baconschi, despre cum este incriminată normalitatea: „Tot ce educă reprimă. Tot ce-i cultură e discriminare, persecuție mascată. Tot ce-i moștenit e dubios și contestabil”

Ideologia „Revoluţiei (sau Eliberării) Sexuale” a fost creată de filosofii neomarxişti importaţi de SUA din Germania după 1940 şi adoptată de intelectualitatea occidentală în anii 1960. Aceasta spune în principal că norma heterosexualităţi ca fundament permanent al societății ar fi un construct social şi că familia naturală constrânge energiile sexuale şi împiedică deplina libertate şi dezvoltare personală.
Neomarxiştii au numit familia bărbat-femeie „patriarhală” și au prezentat-o ca fiind o ierarhie strictă subordonată bărbatului/tatălui, ignorând complexitatea relației bărbat- femeie și părinți-copii. Ca urmare, au decretat familia naturală ca fiind opresivă şi inhibând energiile naturale ale persoanei. Ei au îndemnat la spargerea acestei norme şi căutarea altor identităţi decât cele bazate pe educaţia tradiţională şi sexualitatea naturală.
Aceasta a condus la o atitudine hedonistă, la divorţul dintre relaţiile sexuale şi naşterea de copii (respectiv, întemeierea unei familii), precum şi la divorţul dintre sexul biologic şi preferinţele sexuale. Acum ideologia neomarxistă intră într-o nouă etapă: divorţul dintre sexul biologic şi însăşi identitatea sexuală a persoanei.
Astfel, o teorie care câştigă tot mai mult teren în Occident spune că însuşi genul persoanei nu este înnăscut şi legat de sexul biologic, ci un construct social. Mai mult chiar, teoria este împinsă la absurd prin teoretizarea mai multor zeci de genuri imaginare, fără nicio legătură cu sexul persoanei, ba chiar fără legătură măcar cu masculinitatea sau feminitatea. Se spune că epoca sexualităţii binare (în care există masculin și feminin) trebuie aruncată la groapa istoriei și de acum înainte o persoană își poate alege ce identitate de gen vrea sau, dacă nu este mulțumită cu cele create de alții, își poate crea una nouă. Mai mult chiar, această identitate de gen se poate schimba de la o zi la alta în funcţie de sentimentele şi dispoziţia personală.
La ora actuală, când cineva îşi face profil de utilizator pe Facebook, reţeaua de socializare virtuală îi permite să aleagă din 50 de variante de identitate de gen. Alte platforme şi teorii pretind că aceste identităţi ar putea fi peste 100.
Aceasta l-a determinat de curând pe Teodor Baconschi, fost ministru de externe, să publice pe pagina sa de Facebook o scurtă meditaţie referitoare la subiect, pe care o redăm ca atare:

Nebunia asta cu 50 de genuri decurge dintr-o teză absurdă: tot ce educă reprimă. Tot ce-i cultură e discriminare, persecuție mascată. Tot ce-i moștenit e dubios și contestabil. Asistăm la cancerizarea barocă a obsesiilor lui Rousseau: omul e bun, societatea îl pervertește.

Ca să redevină el însuși, omul trebuie să ”înțeleagă” ce ”i-au făcut” (ceilalți), prin intermediul odioaselor instrumente de tortură numite familie, școală, Biserică. De pildă să pornească de la ideea că sentimentul său de apartenență la sexul masculin sau feminin nu este un dat genetic (cromozomial), ci unul represiv-ideologic: un ”construct”, o carceră.

După care urmează marea emancipare: ai caractere genitale și alte mărci ale sexului masculin? E o capcană! Ia adu-ți aminte dacă nu cumva te atrăgeau ȘI păpușile, când aveai 3 ani? Vezi, acolo trebuie să sapi! Nu te mai lăsa dominat de o suprastructură socială aberantă: schimbă-ți sexul (chirurgical), epilează-te, fardează-te, așa, ca fetele! Fii în sfârșit cine ești cu adevărat!

Singura chestie mai neplăcută e că nu te poți ”elibera” dacă accepți să rămâi așa cum ”ai apucat”. Asupra ta apare deja norul anormalității culpabilizante: ești un nenorocit de conservator! :))

 

Citeşte şi Teoria genului. Întrebare: Există mai mult de două genuri? Răspuns: Oricâte!

Citeşte şi Poziția Colegiului American al Medicilor Pediatri: „Ideologia genului le face rău copiilor”

 


DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.