miracolul vieţii

Copil părăsit în ieslea din scena de Naștere a Domnului

baby left

La finele lunii noiembrie 2015, în New York, un custode al bisericii „Holy Child Jesus Church” din Queens a asamblat scena de Naștere a Domnului Iisus Hristos în interiorul bisericii. Apoi a plecat să ia prânzul, dar s-a întors la auzul plânsetelor unui copil. Culcat în iesle, era un nou-născut cu cordonul ombilical încă intact.

Camerele de supraveghere au arătat o tânără care a intrat în biserică cu un copil în brațe și apoi a plecat singură. În conformitate cu legislația din New York părinții pot să-și abandoneze copiii într-un loc sigur (ca de exemplu în cadrul unui spital, a unui centru de pompieri sau chiar a unei biserici), cu intenția de a se avea grijă de ei. Nu se știe dacă tânăra va fi acuzată de abandonul copilului. Deși bisericile figurează pe lista locurilor legale unde pot fi lăsați copiii, tânăra ar fi trebuit să anunțe despre prezența copilului în acel loc.

După câte se pare, deja sunt părinți în parohie care au cerut să adopte copilul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Traducere și adaptare: Camelia Bordencea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button