familiesarcină

Nou-născută abandonată în pădure salvată de polițiști

Pe 6 iunie polițiștii din Ținutul Forsyth, statul american Georgia, au găsit și salvat o fetiță nou-născută abandonată în pădure.

Polițiștii au fost alertați de localnicii din zonă care au auzit plânsetul micuței. Fetița a fost găsită într-o pungă de plastic și avea pe ea fluidele care rezultă în urma nașterii. Micuța, numită India de către polițiștii salvatori, se află în prezent în grija Departamentului pentru Copii și Familie și se dezvoltă normal. Polițiștii au postat operațiunea de salvare pe rețelele de socializare.

Poliția încearcă să îi găsească pe cei care au abandonat-o pe fetiță în pădure să moară. Fapta este cu atât mai reprobabilă, cu cât legislația statului Georgia este extrem de permisivă în ceea ce privește abandonarea copiilor nou-născuți.

Astfel, nou-născuții care au până în 30 de zile pot fi abandonați în spitale, secții de poliție sau stații de pompieri fără sancțiuni din partea autorităților.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button