religie

#merglacatedrală: Elena Dumitrescu, pentru că uneori e nevoie să te simți liber să fii cine ești, cu sau fără scuipați pe obraz sau în ochi

Pe 25 noiembrie se sfințește Catedrala Națională. Este cel mai important eveniment din istoria recentă a românilor. Ideea construirii Catedralei a apărut după Războiul de Independență și a fost susținută de Eminescu, Slavici și de alți intelectuali ai vremii. La 100 de ani de la Marea Unire, românii au șansa să-și recapete unitatea spirituală prin credință. Vom publica o serie de citate de la oamenii care au înțeles valoarea și unicitatea acestui moment istoric.

Elena Dumitrescu:

Fiimea mică e răcită. Altfel, DA, m-aș fi dus! Cu tot neamul meu de “pocăiți”:). Putea să mai aibă puțîn și să cadă pe mine tot mă duceam, și stăteam în curte. Și DA, o să mă duc duminică să pup niște “mortăciuni”. Și DA o să stau la coadă pentru asta, cu toți proștii. Și de ce scriu? Pentru că uneori e nevoie să te simți liber să fii cine ești, cu sau fără scuipați pe obraz sau în ochi. Și cam asta sunt: o manipulată (slavă Domnului că mă manipulează Biserica, chiar mă felicit pentru asta). Acuma toată lumea e liberă la comentarii mai jos. Îndrăznesc să spun în avans că nu voi răspunde nimic la ele. Voiam doar să scriu și eu ceva din conștiința și inima mea mică.

Și dacă tot vorbim de siguranță și nu mai putem de grijă, anunț pe această cale că școala lui Petru și-a dus toți elevii de 1-4 la vizionat de piese de teatru de două ori într -o locație care nu are aviz ISU. Mergem cu toții, zi de zi în locații fără aviz. Dar na! În ce să lovim? În ce e mai de interes.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button