Marcel Iureș la Digi24 TV: „Un bărbat și o femeie… Și nu e normal?”

Invitat la Digi 24, actorul Marcel Iureș a afirmat că familia este formată dintr-un bărbat și o femeie, spre uluirea celor doi moderatori, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru. Cei doi au început emisiunea prin a se mira că invitatul lor este credincios și folosește formula de salut: „Doamne-ajută!”.

Întrebat de Negruțiu ce părere are despre inițiativa Coaliției pentru Familie, „o organizație formată din mai multe ONG-uri afiliate Bisericii care vrea să schimbe definiția familiei în Constituție în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie”, Marcel Iureș a răspuns:

Un bărbat și o femeie… Și nu e normal?

Cei doi au nuanțat întrebarea, precizând că tot ceea ce face Coaliția pentru Familie exclude posibilitatea legiferării căsătoriilor între persoanele de același sex.

Răspunsul actorului:

E treaba lor. Asta e. Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil, care are sexul bărbătesc… La baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii… Poate se mai naște un Iisus, un Mahatma Gandhi…

Moderatorii au dat apoi exemplul Germaniei, care recent a legiferat căsătoriile între persoanele de același sex.

Marcel Iureș nu a părut deloc impresionat și a răspuns:

Foarte bine. Și noi ce să facem?

Exit mobile version