În 24 de ore a născut și și-a luat doctoratul în asistență medicală

Adaptat după Bridget Sielicki, Mom graduates with PhD one day after giving birth: ‘We can do anything’

Cu siguranță nu este ușor să termini doctoratul chiar când este însărcinată și naști – dar nici imposibil!

Abby Bailiff și-a obținut doctoratul la Școala de asistență medicală a Universității din Carolian de Nord la doar o zi după ce a născut. Lucrarea de doctorat a fost despre asistență medicală în îngrijirea primară a vârstnicilor.

„Data inițială în care era programată nașterea era 27 aprilie, așa că m-am gândit că aș putea naște și, apoi, o săptămână mai târziu, să merg la decernarea titlului de doctor, dacă mă simt în stare, dar Dumnezeu avea alte planuri. Și Bodie avea alte planuri.”

Cu toate acestea, chiar și cu nașterea mai târzie a fiului ei, Abby a reușit să ajungă la ceremonie, încununând o săptămână de realizări uimitoare.

„Am avut susținerea lucrării luni, am intrat în travaliu marți, am născut miercuri, am absolvit joi.”

„Îmi amintesc că în ziua absolvirii am intrat în sala de sport și toată lumea stătea în picioare și aplauda. Era o mulțime imensă. Am început să plâng de emoție. A fost o bucurie imensă că am realizat atât de multe în ultimele două zile. M-am simțit incredibil”.

Sora lui Abby a creat un videoclip pe Tiktok care arată cât de multe lucruri a reușit să facă, iar acesta a devenit rapid viral. Secțiunea de comentarii s-a umplut de felicitări pentru Abby, pentru că și-a îndeplinit visele.

„Vreau ca și alte femei, în special cele care studiază și rămân însărcinate, femei care vor să facă multe lucruri în viața lor, să știe că putem face orice ne dorim. Trebuie doar să ne punem mintea la contribuție. Știu că sună a clișeu, dar videoclipul asta arată.”

Exit mobile version