sarcină

Georgia, SUA: Alocație pentru copilul nenăscut și facilități fiscale pentru părinți după detectarea primelor bătăi de inimă

de Redacția Stiripentruviata.ro

În statul american Georgia, femeile însărcinate și familiile beneficiază de alocație și reduceri fiscale din momentul detectării primelor bătăi de inimă ale copiilor lor nenăscuți. Copiii nenăscuți sunt recunoscuți ca rezidenți și numărați la recensământul populației.

Părinții pot beneficia astfel de recuceri de până la 3.000 de dolari pentru fiecare copil nenăscut.

Legea din acest stat prevede că avortul nu poate fi făcut dacă se detectează bătaie de inimă la embrion. Acest moment este detectabil cu actuala aparatură în jurul săptămânii a șasea de sarcină.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Departamentul de administrare fiscală al statului Georgia a anunțat că schimbările sunt introduse în urma deciziei Curții Supreme de Justiție a SUA, care le-a permis statelor să legifereze cum vor în chestiunea avortului. Georgia se numără printre statele mai restrictive în privința avortului.

Un studiu Oxford estimează că activitatea cardiacă a embrionului este prezentă la toate mamiferele încă din a 16-a zi de sarcină. Practic, în acel moment, femeia cel mai adesea nici nu este conștientă că este însărcinată.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button