viaţa de familie

Elena Dumitrescu: „Jurnal de mămică” (17). Cine e cel mai frumos prinț din familia noastră

La noi în bloc avem un tânăr pilot de avion. De câte ori pleacă, e îmbrăcat în ținută oficială. Teo trece pe lângă el și zice (în gura mare):

– Ce frumos eeeee! E un prinț???

(Na, simte-te flatat!)

Eu, ca să dovedesc ce era de dovedit, o întreb:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

– E mai frumos decat tati?

Teo:

– Nuuu!!!

Quod erat demonstrandum.


Fotograful Elena Dumitrescu notează pe Facebook sentimentele și întâmplările prin care trece în timp ce este, pentru a treia oară, mămică. De la probleme cruciale precum strădania de a asigura condiții propice pentru un atașament sănătos la copil și până la momentele comice generate de oboseală sau nevoile unei mame care alăptează natural, postările ei deschid fereastra spre un univers despre care se vorbește prea puțin: sacrificiul matern de zi cu zi pentru a face din bebe om mare.

Citește mai multe însemnări și articole de Elena Dumitrescu aici


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button