Marxism cultural

CNN recunoaște că a publicat fake news și concediază trei angajați. Producător CNN recunoaște că acuzațiile despre legăturile lui Trump cu Rusia se publică pentru rating

170626123619-cnn-headquarters-780x439

Joi, 22 iunie 2017, CNN publica un nou articol din lunga serie a materialelor care acuză relații ale anturajului lui Trump cu entități rusești suspecte – în cazul de față, cu o bancă de pe lista SUA de sancțiuni economice, condusă de un fost ofițer KGB.

În seara de vineri, 23 iunie 2017, articolul a fost retras de pe website-ul CNN și din profilele CNN de pe rețelele de socializare, iar compania a anunțat că trei oameni, printre care și un ziarist nominlizat pe lista scurtă pentru Premiul Pulitzer în 2012, și-au dat demisia din trustul de presă.

Ironia este că cei care au dovedit fakenews-ul de la CNN au fost tocmai publicațiile Breitbart (website apropiat republicanilor și lui Trump) și Sputnik (agenție rusă de știri), pe care CNN și toată media de mainstream le acuză mereu că publică fake news.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

A fost ca la Radio Erevan: apropiatul lui Trump era să fie numit într-o funcție la Casa Albă, dar nu a mai fost numit, întâlnirea a fost de fapt o strângere de mână spontană și un schimb de vorbe într-un loc public, iar rusul în cauză nu avea nicio legătură cu banca de pe lista de sancțiuni SUA, ci reprezenta un fond suveran care atrage investiții americane în Rusia.

CNN este de mai mult timp în topul listei de publicații părtinitoare a președintelui Trump, care a acuzat adesea acest trust de presă că publică fake news. De altfel, într-o filmare cu camera ascunsă publicată de Breitbart, un producător de la CNN a recunoscut că majoritatea știrilor care acuză o relație între președintele Trump și Rusia este „r…t” „fără nicio mare dovadă” și că se publică pentru rating.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button