19 cupluri căsătorite de 50 de ani au fost premiate de Primăria Vatra Dornei

de Redacția Stiripentruviata.ro

Primăria Vatra Dornei a premiat 19 „cupluri de aur” din oraș, care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Festivitatea a avut loc la finalul săptămânii, în prezența primarului Vasile Boncheș, a viceprimarului Marius Rîpan, a angajaților din primărie și a familiilor aniversate.

„Eu nu am cuvintele potrivite pentru dumneavoastră să vă felicit pentru anii parcurși împreună, pentru frumoasa dumneavoastră călătorie prin viață, dar sunt convins că fiecare ați știut să vă completați și la bine, și la greu. Vă doresc din suflet să fiți la fel de uniți, să aveți parte numai de prosperitate, sănătate și împliniri împreună cu cei dragi”, a spus primarul Ilie Boncheș, citat de Monitorul de Suceava.

Primăria Vatra Dornei a premiat sâmbătă, 15 iulie 2023, 19 cupluri căsătorite de 50 de ani. Foto: Facebook / Primăria Vatra Dornei

Momentul festiv a inclus și o slujbă de binecuvântare oficiată de Părintele Victor Cîrceie din Vatra Dornei, anunță primăria pe pagina de Facebook a instituției.

Cuplurile de Aur premiate sunt următoarele:

Gestul autorităților a fost un omagiu frumos, deoarece comuniunea și fidelitatea exersate timp de decenii în căsătorie merită medalia de aur.

Exit mobile version