Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Familiei: Pentru adulţi ateliere de parenting, pentru copii ateliere de cercetăşie, olărit, adventure şi altele

Școala Familiei invită părinții, alături de copii, prieteni, cunoscuți și oameni dragi la o zi a porților deschise, o zi de ”împreună”!

Vei cunoaște formatorii Școala Familiei, participi la 2 ateliere demo, copiii sunt invitați la ateliere diverse pe tot parcursul zilei – olărit, tiroliană, tir cu arcul, ateliere cercetășești, curs de frânghii de aventură și altele.

Unde? La Mesterul Olar din Coșești, Argeș
Când? 23 septembrie, orele 10.00-17.00
De ce? Pentru a începe toamna cu un program de educație parentală pregătit de oameni preocupați ca și tine de educația copiilor, de creșterea unor relații vii, sănătoase, autentice și profunde în familie, cu cei din jur, cu tine.

Ce cuprinde evenimentul nostru?

  • Prezentarea programului Școala Familiei, viziunea și oferta de cursuri: tematică, problematici abordate, principii de lucru, idei – cheie.
  • Participarea la ateliere demo dedicate părinților prezenți – atât membri în comunitatea absolvenților Școlii Familiei, cât și părinți noi, care doresc să ne cunoască.

Ateliere sunt selectate din tematica trainingurilor Școala Familiei: comunicare, gestionarea situațiilor de criză și conflict, funcționarea creierului, dezvoltarea copiilor la diferite etape de vârstă și nevoile emoționale și relaționale, stimularea pozitivă a copiilor, provocări ale adolescenței, precum și despre alte subiecte ce te frământă și la care poți afla răspunsuri atât de la formatorii Școala Familiei, cât și de la ceilalți părinți.

  • Vei conștientiza aspectele critice care influențează și tulbură armonia familiei și vei descoperi cum să aduci echilibrul în familia ta.
  • Te vei alătura comunității de părinți Școala Familiei în care ne concentrăm pe ce funcționează în relațiile cu copiii și cum definim în cheie proprie, dar și comună, ideea de familie împlinită și fericită.
  • Copiii participanți cu vârsta între 0-3 ani vor sta cu părinții, iar cei peste 3 ani și până la 12 ani vor avea activități separate, care le vor facilita interacțiunea și îi vor stimula fizic. Printre altele vor fi ateliere de olărit, tiroliană, tir cu arcul și frânghii la joasă înălțime.

Mai multe informaţii:

Eveniment: Hai la Ziua porților deschise cu Școala Familiei – 23 septembrie

Pagina de Facebook: Scoala Familiei


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

, ,

No comments yet.

Lasă un răspuns