sarcină

Ziua Mondială a Copiilor Prematuri în Basarabia: Părinți cu lacrimi, bucuroși că au dus sarcina și au luptat până la capăt

de Ana Popescu, Știri pentru viață

Ieri, 17 noiembrie, la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 din Chișinău, copiii născuți prematur și părinții lor au serbat Ziua Mondială a Copiilor Prematuri. Născuți la câteva sute de grame, unii cu șanse mici de supraviețuire, copii se bucură acum de viață împreună cu părinții lor, care sunt foarte fericiți că au dus această luptă până la capăt.

Iată câteva dintre reacțiile emoționante ale părinților:

Cristina Cireș: „Am avut chiar risc de pierdere dar am mers cu ajutorul medicilor. Mai mult am stat culcată la pat.”

Andrei Cireș: „Eu am vrut un baiat și băiatul a venit cu două fetițe. Prima dată mi-au spus că sunt doi, a doua oară au spus că sunt trei. Eram atât de fericit că nu pot să descriu.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Olga Solomitchi: „Din start am plâns, medicii îmi spuneau că e prea devreme, copilul nu poate să respire singur. Cand am venit aici deja m-au incurajat altfel, există aparate care ajută copilul să respire.”

Sursă: protv.md


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button