libertate de conștiință

Voluntarii Catedralei Mântuirii Neamului au donat un aparat EKG Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti

Aparatul de ultimă generație a fost donat Secţiei 2 Boli Infecţioase Copii a Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti și ajută la diagnosticarea corectă a pacienţilor cu afecţiuni cardiace.

În medie 3500 de copii sunt trataţi într-un an la această secţie.

„Acest aparat ne era foarte util pentru că, din păcate, cel pe care îl aveam îşi cam trăise viaţa şi faptul că l-am primit este un lucru absolut minunat. Suntem într-o secţie de copii, avem şi copii mai mari şi există patologii diverse care implică inclusiv afectări cardiace şi de foarte multe ori este nevoie să le facem această analiză care nu e una laborioasă, însă ne ajută foarte mult în stabilirea unui diagnostic”, a declarat doctorul Ștefan Lazăr, șeful Secției 2 Boli Infecțioase Copii a Spitalului „Victor Babeș”

Dănuţ Prună, coordonatorul voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, a dat asigurări că aceasta „nu este ultima colaborare pe care o avem cu acest spital, urmează să mai ajungă şi altă aparatură medicală, tot la solicitarea acestei secţii”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Toate acțiunile social-filantropice ale Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului sunt derulate de voluntari sub coordonarea atentă a Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Sursă: basilica.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button