familie

Viorica Dăncilă: „Am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei”

de Redacția Stiripentruviata.ro

În urma mai multor comentarii din partea persoanelor care consideră că site-ul Stiripentruviata.ro face campanie pentru PSD și/sau Viorica Dăncilă, menționăm că postăm această știre nu pentru a face campanie unui candidat sau pentru a-l critica pe celălalt, ci pentru că Viorica Dănilă este fostul prim-ministr al României și, din cate stim, persoana cu cea mai înaltă funcție în România și Uniunea Europeană care își manifestă interesul față de acest caz tragic care se acutizează sub ochii nepăsători ai autorităților române și europene. Reamintim că Mihai Smicală a fugit din locul unde era pentru a încerca să se întâlnească cu mama lui.

La conferința de presă de marți seară, Viorica Dăncilă, fost premier și candidatul PSD la Președinția României, a declarat, conform Mediafax.ro:

„Cunosc acest caz, chiar am vorbit la telefon cu doamna Camelia [Smicală]. E un caz care le mișcă pe mamele din România. Voi face tot ce pot să ajut o mamă care luptă pentru copiii ei.”

Maria Smicală la carceră, Mihai fugit din centrul de copii de teama represaliilor, după ce România refuză repatrierea lor și a mamei lor, Camelia Smicală

PS Macarie: Cum să ne rugăm pentru Camelia-Mihaela Smicală și copiii ei, Maria-Alexandra și Johan-Mihail

Dep. Matei Dobrovie despre cazul Smicală: „Finlanda a încălcat Convenția ONU privind drepturile copiilor și legislația proprie”

Cătălin Ivan, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis: „Rezolvați astăzi situația Cameliei și a copiilor săi! Dovediți că puteți fi măcar o zi Președinte pentru Români!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Presedintele nu a rezolvat cazul Sorina, nu rezolva cazul Gabrielei de la Bocsa darămite cazul celor din Finlanda. Presedintele Romaniei nu are inima si suflet patern .I se citeste pe chip cat de crud este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button