Videoclip emoţionant: Davi, „bebeluşul miracol” născut prematur la doar 4 luni

Un videoclip emoţionant despre Davi, „bebeluşul miracol”. S-a fost născut prematur la doar 4 luni, cântărind doar 645 grame şi având o lungime de 28 cm. După unsprezece zile de la naştere a suferit o operaţie pe inimă, iar în a 75-a zi o operaţie de retină. În patru luni deja avusese două operaţii de hernie. A stat intubat 91 de zile, i s-au făcut 16 transfuzii de sânge, a ajuns până la greutatea de 540 de grame. În cele din urmă a ieşit din spital la data de 1 august 2008.

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

, , ,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.