VIDEO. SUA: Campioană olimpică la gimnastică împărtăşeşte publicului suferinţa pierderii unui copil în urma unui avort spontan

LifeSiteNews.com, 24 octombrie 2017 – Gimnasta americană Shawn Johnson este celebră în SUA după a câştigat la Olimpiada din 2008 aurul la bârnă şi argintul la sol şi, mai recent a apărut şi în concursurile televizate „America’s Sweetheart”, „Ucenicul” şi versiunea americană a emisiunii „Dansez pentru tine”.

În 2016, ea s-a căsătorit cu impresarul sportiv Andrew East şi a început să publice pe canalul ei de Youtube noutăţi despre viaţa lor. Cei doi soţi au acum 25 (Shawn), respectiv 26 de ani (Andrew), iar când Shawn a aflat că e însărcinată a anunţat acest lucru pe Youtube cu lacrimi în ochi: „Andrew va fi tătic!”.

Ea şi-a anunţat soţul dăruindu-i o pereche de pantofiori de bebeluş.

Dar, în nu mai mult de 48 de ore, Shawn a început să sângereze şi a aflat că sarcina se oprise din evoluţie. Ea a anunţat pe blogul ei:

Ultimele 48 de ore au fost cele mai fericite, îngrozite şi triste din viaţa mea. Eu şi Andrew am avut surpriza să aflăm că sunt însărcinată, pentru ca numai în câteva ore să primim vestea tragică. Am plâns mai mult ca niciodată, dar sunt încă optimistă pe viitor.

Cei doi au transmis un video live pe Facebook pentru a le împărtăşi şi altora prin ce trec. Au vrut să fie alături de cuplurile care au avut aceeaşi problemă:

Este foarte greu când medicul îţi confirmă că ai pierdut sarcina.  Tot ce putem face este să gândim pozitiv, altfel cădem în gol…

În alt loc, gimnasta a spus:

Este de departe cel mai greu video pe care l-am postat, dar amândoi am simţit că multă lumea avea nevoie să afle povestea noastră, deoarece sunt multe cupluri care se luptă cu această problemă.

Shawn Johnson a mai declarat:  „Credem că Dumnezeu are un plan mai mare cu noi”. Pe Instagram, ea i-a mulţumit soţului pentru sprijinul lui:

Te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta şi ştiu că vei fi cel mai bun tătic cândva. Mulţumesc că ai fost stânca mea de sprijin în tot acest timp.

VIDEOStiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

,


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.