familie

VIDEO. Sișu și Puia (La Familia) susțin manifestația pentru Camelia Smicală. 8 martie, ora 15:00, București, Ambasada Finlandei

Rapperii Sișu și Puya (La Familia) vor participa pe 8 martie 2019 la demonstrația organizată pentru întoarcerea copiilor Cameliei Smicală la mama lor.

Evenimentul organizat de Ziua Mamei are loc în fața Ambasadei Finlandei de pe Str. Atena nr. 2bis din București.

Sișu și Puya au postat și un video de susținere pe pagina oficială de Facebook La Familia.

Mihai și Maria Smicală, copiii medicului român Camelia Smicală, sunt ținuți în mod abuziv în sistemul de protecția copilului din Finlanda. Între timp, apar tot mai multe povești despre corupția acestui sistem în Finlanda, dar autoritățile românești se dovedesc neputincioase în a sprijini reunirea copiilor, cetățeni români, cu mama lor originară din Piatra Neamț, căsătorită în Finlanda și despărțită de tatăl abuziv și violent al copiilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO. Hai sa aducem copiii alaturi de mama lor! #omarefamilie Da mai departe mesajul!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button