VIDEO. Şcoala Familiei, teorie şi practică: Învaţă să fii mai bun în relaţia cu cei dragi

nl-800x480

Şcoala Familiei este un demers de educaţie non-formală pentru părinţi conceput de specialişti în educaţie. Misiunea pe care şi-o propune este să dezvolte competențele parentale și să redea încrederea părinților în capacitatea lor de a-și crește și educa eficient copiii, asigurându-le baza de comportamente, deprinderi și valori necesare în viață.

ŞCOALA FAMILIEI crede că familia este un întreg, un ecosistem în care fiecare membru are semnificația sa în acest tot unitar, un rost, un rol, are impact și sens în raport cu fiecare celălalt. Familia este incubatorul în care se nasc și se dezvoltă oamenii cetății, familia sănătoasă. Este premisa unei societăți sănătoase.

Părinţii sunt invitaţi în comunitatea Şcoala Familei pentru a schimba experienţă, a se sprijini reciproc, dar mai ales pentru a învăţa cum să facă faţă provocărilor cu care se confruntă familia de azi. ”Dependența de ecrane și detoxifierea digitală”, ”Stiluri de parenting”, ”Educația sexuală” sau ”Provocările adolescenței”, sunt doar câteva din temele abordate în cadrul cursurilor care au început pe 6 mai 2017.

Mai multe informaţii despre cursuri aici.

Highly recommended: Modulul Rolul părinților în dezvoltarea copiilor de la naștere la maturitate – susţinut de psihol. dr. Andreea Olteanu, expert în dezvoltarea copilului

Actorul Tomi Cristin, trainer la Şcoala Familiei, mărturisește:

Școala Familiei a apărut pentru că n-a avut încotro!

VIDEO. Urmăreşte reportajul TVR despre Şcoala Familiei

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.