VIDEO. Plebiscit în Australia: Oponenţii „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex sunt hărţuiţi, insultaţi şi reduşi la tăcere de partizanii legiferării acesteia

În Australia s-a aprobat consultarea populară prin poştă cu privire la oportunitatea legiferării „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex.

Campania pro şi contra se desfăşoară într-un climat de intimidare din partea partidei care susţine „căsătoria” între homosexuali.

Aceştia nu pot suferi să întâlnească adepţi ai familiei naturale fără să-i intimideze, fără să-i hărţuiască şi să le distrugă materialele prin care ei îşi exprimă în mod legal opinia.

Oferim mai jos câteva exemple de filmuleţe care documentează astfel de acţiuni şi care se difuzează viral pe Facebook, cu foarte multe vizualizări.

Un comentator din regiunea australiană Perth a notat următoarele pe Facebook, în dreptul videoclipului de mai sus (filmat într-un campus universitar australian – se vede cum activiştii LGBT îi atacă fizic şi verbal, folosind un limbaj indecent, pe suporterii familiei naturale):

Deci asta înseamnă  căsătoria pentru persoane de acelaşi sex promovată de premier, ecologişti, laburişi şi liberali: o gloată de hărţuitori cu gură mare, anti-democratici, violenţi, lipsiţi de respect şi plini de pretenţii răzbunătoare care beneficiază de sprijinul total al partidelor menţionate mai sus. Universităţile noastre au ajuns o ruşine şi sunt complet scăpate de sub control. Nu este tipul de societate care să reziste prea mult la testul timpului. Nu au respect nici pentru ei înşişi, ce să mai vorbim de aproapele lor. Oricine susţine „căsătoria” între persoane de acelaşi sex, inclusiv politicienii sus-menţionaţi, trebuie să ştie că aceasta nu are nimic de a face cu egalitatea şi va sfârşi prin a se distruge pe sine, fapt la care nu-mi doresc să contribui.

O comentatoare din regiunea Victoria a remarcat şi ea cu amărăciune, în dreptul filmuleţului de mai sus (semne publicitare autorizate date jos în mod violent de partizanii LGBT):

Multă toleranţă, foarte paşnic, wow haha

Au zis că „libertatea de exprimare nu va avea de suferit”

Se pare că „tratamentul egal” îl meriţi doar dacă eşti de acord cu ei

Miranda Devine, editorialist la Daily Telegraph Australia, a concluzionat legat de aceste incidente:

Acum ştim de ce „războinicii curcubeului” nu şi-au dorit un vot popular în chestiunea „căsătoriei” pentru persoane de acelaşi sex. Şi-au dat seama că vom vedea adevăratul lor stindard, care este cel al intoleranţei.

Partizanii „căsătoriei” între homosexuali s-au dovedit violenţi şi în alte părţi ale Globului:

SUA: VIDEO ŞOCANT: Homosexualii din Seattle, SUA, bat un predicator stradal creştin

Franţa: VIDEO ȘOCANT. Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Paris, 2016. Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociaţia ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenţia ta, dar noi nu putem face asta.
Aşadar, îţi lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmăreşti sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăţi,
informaţiile relevante pentru tine, familia ta şi alegerile tale.
Pentru a ţi le proteja şi păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ţi se pare că informările şi analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viaţa ta
şi se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru şi altora
şi să susţii financiar, după posibilităţi,
continuarea şi profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoştinţă,
Redacţia Stiripentruviata.ro
Ştiri pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie

 

, , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns