criza de sarcină

VIDEO. Patru mărturii despre criza de sarcină: „Iată eşti pus să alegi viaţa sau moartea – mărturii ale femeilor care au renunțat la avort”

Un proiect al ASCOR Cluj

Extrase din prima mărturie:

Majoritatea doctorilor nu-ți spun care sunt procedurile…

Au mai fost presiuni din partea mamei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

…După ce am vrut să fac avort am simțit o iubire și mai mare pentru copil. Mă simțeam ușurată când îl simțeam cum crește în pântecul meu…

Extrase dintr-a doua mărturie:

Un copil nu e un capăt de lume…

Dumnezeu poate a vrut să mă schimbe pe mine…

Am luat copilul ca pe o binecuvântare.

Extras dintr-a patra mărturie:

Le transmit un mesaj la toate mamele: să nu facă niciun avort niciodată, oricât de greu se gândesc ele că o să le fie. Nu o să le fie, pentru o felie de pâine în plus. Sunt oameni care aruncă foarte multă mâncare. Decât să o arunci, mai bine o dai la al treilea, al patrulea… și la al zecelea copil!

Eu mă gândesc că așa e cel mai bine. Să lase toate mamele toți copiii și să nu mai facă avort niciodată. Că n-o să trăiască bine nici cu sufletul, nici cu gândul. Și, orice ar face în fiecare zi, tot la asta o să se gândească și n-o să poată nici dormi!…

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button