familie

VIDEO. Mihai Gheorghiu despre un curs de liceu pentru combaterea discriminării LGBT în România: „L-aș defini ca educație pro-homosexualitate, conține falsuri antropologice monumentale”

Redăm în format video cuvântul susținut de Mihai Gheorghiu, reprezentantul inițiativei cetățenești pentru organizarea referendumului de clarificare a definiției căsătoriei din Constituție, la Conferința „Referendumul pentru căsătorie în România: Perspective naționale și internaționale”, care a avut loc joi, 3 mai 2018, la Palatul Parlamentului din București.


Manualul este plin de definiții sociologice, antropologice, biologice care nu au niciun fel de suport științific… și de multe ori niciun suport moral. Acești copii sunt supuși acestei educații cu acordul părinților…?… unul din cele mai grave efecte ale ideologiei de gen și corectitudinii politice este schimbarea mentală și morală la care vor fi supuși copiii României.

Și e bine să știm că aceste lucruri deja se întâmplă, să de discutăm și să le avem în atenție.

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Lucrările integrale ale conferinței:

Conferință la Parlament: „Referendumul pentru căsătorie în România: Perspective naționale și internaționale” (partea 1)

Conferință la Parlament: „Referendumul pentru căsătorie în România: Perspective naționale și internaționale” (partea a 2-a)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button